Ki igazolja a férjem munkahelyét ha vállalkozó (bölcsibe kell)?
Figyelt kérdés
A bölcsik kérnek egy igazolást a szülők munkahelyéről, h dolgoznak. A férjem vállalkozó és csak maga tud adni magának igazolást, ő azt mondta ez szokott működni, de nekem ez egy kicsit furinak tűnik. Volt valaki hasonló szituban? Hogy tettétek "hivatalosabbá"? köszi a segítséget!2010. aug. 29. 12:34
1/5 anonim válasza:
Itt nem fog működni. Az APEH-től kell igazolást kérnie.
2/5 anonim válasza:
Az Apehtől kell kérni igazolást.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, volt egy ilyen érzésem, h ez így nem túl hivatalos....akkor be kell menni apehba és ott adnak egy ilyet, van rá egy hetünk szóval most kicsit bepánikoltam!
2010. aug. 29. 12:44
4/5 anonim válasza:
Azért ne pánikolj:)
1 hét alatt be lehet szerezni,de ha mégsem sikerül a bölcsődébe jelzed,hogy hozod amint apa szabad lesz és be tud menni az Apeh-hoz.Ettől még nem fogják hazaküldeni a gyerekedet:)Ne aggódj!
Nálunk ugyanez a szitu,csak majd januártól.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi, kedves vagy.....elméletileg a férjem megkeresi ma a könyvelőjét és ő majd meggyorsítja a dolgokat. Legalább időben felmerült a probléma és nem akkor pislogtam mikor a gyereket vittem volna szoktatni!
2010. aug. 30. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!