Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szólt már valaki nektek mikor...

Szólt már valaki nektek mikor pici gyermeketek az utcán pisilt?

Figyelt kérdés
Ma belénk kötött egy férfi mert meg látta, hogy pisil ,pedig el bujtunk ,és még nem is az útra pisilt ,hogy valaki bele lépjen.De egy kutya pisil az nem baj ,felnőtt férfiak pisilnek mindenhol az nem baj ,de egy pici gyermek elbujva pisil az baj.Persze vissza szóltam neki mi köze van hozzá,de a gyerek nagyon félt mert durván és hangosan kiabált.
2021. aug. 10. 14:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem, félrevonultunk, konkrétan behúzódott egy sarokba én meg eléálltam, majd belepisilt a papírbilibe. Nekem ez valahogy még mindig kevésbé volt kellemetlen, mint a gyereket behúzgálni egy bokorba és szurkolni, hogy guggolva ne hugyozza le a bokáját, dehát embere válogatja.💁🏻‍♀️ Arról nem is beszélve, hogy ezt sem támogatom, fél év alatt egyetlen egy ilyen alkalommal fordult elő ilyesmi, hogy közterületen vetkőztettem és pisiltettem a gyereket, pedig én a leveszem a pelust es többet vissza se adom szoktatást alkalmaztam és a második pelus nélküli nap már tömegközlekedve mentünk ügyeket intézni a belvárosba, ami nem tíz perc volt és nem volt méterenként wc. Gondolom amúgy neked sem a látvány miatt szóltak be, hanem amiatt, hogy odapiszkít a gyerek az utcára. Erre pl. megoldás a papírbili, és valahol amúgy megértem azt, akinek nem tetszik, hogy az emberek az utcán végzik a dolgukat. Nekem sem tetszik, mikor anyuka a gyereket a játszótér oldalában megpisilteti majd jön a következő gyerek, aki ott akar virágot szedni, láttam már erre is példát. Vannak felnőtt férfiak es nők is akik utcán végzik a dolgukat, ez tény, de attól még az sem tetszik, és ha már így szóba jött én már szóltam rá hajléktalanra is aki lakótelep házsorának kertrészére akart szrni.
2021. aug. 10. 15:19
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Meg nem is mindegy, hol. Azért vannak diszkrét bokros helyek, nem a Fő téren pisiltek.
2021. aug. 10. 15:21
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
És miután a papirbilibe pisil hová öntöd ki? Engem nem zavarna ha az utcán pisil. Az én gyerekem nem szokott, inkább tartogatja, kertünkbe szeret pisilni, nem csinálok belőle gondot, a macskák is oda pisilnek, nagyon hamar eltűnik.
2021. aug. 10. 16:03
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

13!

Becsomagolja és kidobja a kukába.

Nem, sosem pisilt utcán. A szobatisztaság azt jelenti, időben szól és vissza is tudja tartani. Mindig előre gondolkodtam, hol van a közelben nyilvános mosdó vagy olyan vendeglato uzlet, ahova bemehetek vele, ha kell.

2021. aug. 10. 16:21
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Azért az utcán pisilés sokkal kevésbé környezetszennyezö, mint a papirbili. Minek egy csomó kartont tönkretenni egy pisilés kedvéért?
2021. aug. 10. 17:07
 16/21 A kérdező kommentje:
Sajnos az én 3 évesem fél a wc-től csak bilizik.
2021. aug. 10. 17:17
 17/21 anonim ***** válasza:
39%

15!

Hja, csak épp az utcán pisilés kimomdottan gusztustalan.

2021. aug. 10. 17:57
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
Sosem hallottam, hogy egy kisgyereket megszóltak volna azért, mert az után pisilt.
2021. aug. 10. 18:01
 19/21 anonim ***** válasza:
54%
A többség nem szól, csak magában jegyzi meg hogy taplóság. A környezettel és a gyerekkel szemben is.
2021. aug. 10. 18:04
 20/21 anonim ***** válasza:
40%
Én sem szólok rá, pedig elég gáz. Ha gyerek, ha felnőtt :D
2021. aug. 13. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!