Mikortól adtatok tehéntejet gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
1 éves a lányom, még szoptatom, ezen kívül vizet kap, néha kap junior italt, az ízlik neki, de elég drága mulatság. Lenne értelme tejet adni neki, vagy semmi?2021. febr. 15. 15:42
1/9 anonim válasza:
A szülőn múlik mit kap a gyerek. Én megvártam az 1 éves kort és igyekeztem kis adagban adni, tehát nem napi 3 deciket ivott a fiam. Fokozatosan kapott egyre többet, de úgy igazán azóta sem iszik meg belőle 1,5 decinél többet. Főleg mert nem fő étkezésként kapta sosem, hanem reggeli mellé.
2/9 anonim válasza:
3 éves kor előtt nem ajnálják, nekem 2 évesen kapott kb de nem szereti.
Ajánlom a kecsketejet, az sokkal jobb mint a tehén, bár az ára is jóval magasabb.
3/9 anonim válasza:
Junior tejitalt iszik, de már csak napi 120 milit, így már nem drága, régebben sokat költöttünk rá, de mi sem iszunk magában tehéntejet, nem volt szimpatikus nekem.
4/9 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy a gyereknek a vizen kivül már kéthónapos kórtól lehet adni , Milupa illetve Kecskeméti granulátumos teát is. Én adtam neki és most adom neki 2,5évesen, persze már kap mellé kubut is meg egyéb 100%os gyümölcsleveket. Tehéntejet én nem adtam neki, nekünk teljesen bevált a Milumil 1.és 2 es tejital van vaníliás ízben is. Nekem a legfontosabb a gyerek egészsége és kiegyensúlyozottsága , nem biztos , hogy kisérleteznék ...sok gond lehet...ami ilyenkor felmerülhet.
5/9 anonim válasza:
2 hónapos kortól granulátumos teát, aminek 90%-a cukor?
6/9 anonim válasza:
Egy éves korától kap napi másfél deci tejet.
7/9 anonim válasza:
Egy éves korától hébe hóba, de a tejitalt csak 2 évesen váltottunk le sima tejre. De a szoptatott gyereknek 1 évesen jobb az anyatej.
8/9 anonim válasza:
1éves koráig szoptattam. Utána tejitalt és társait sosem kapott.
Tejet 10hós kora óta fokozatosan kapta.
9/9 anonim válasza:
Kezdettől fogva, az anyjának nem volt teje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!