Szólt már valaki nektek mikor pici gyermeketek az utcán pisilt?
A szükség nagy úr.
Ne foglalkozz vele, valószínűleg rossz napja volt és pont ti jottetek szembe. Van aki megszolja azt az anyukát aki szoptatos kendoben szoptatja gyermeket. Pedig abból csak egy láb látszik, vagy annyi sem.
Nekünk zárható táskabilink van, azt az autó csomagtartójában tartjuk, párszor parkolóban volt rá szükség. Ha megyünk valahova, mindig pisil előtte, egyébként van egy 4 részbe hajtható wc szűkítőnk, amit használ ha idegen helyen vagyunk. Nem pisiltetem utcán én sem.
Ettől még más gyerekét mondjuk nem szólnám meg.
Nem szólnám meg ha az utcán elbújva pisil egy kisgyerek. Ha kell, hát kell, ők még nem bírják olyan sokáig tartogatni.
Múltkor a strandon a mellettünk lévő család kb 6 év körüli kislánya lazán leguggolt a plédjük mellé és ott pisilt. Na azon nagyon kiakadtam, amikor ott volt 200m-re a wc! Nehéz volt kibírni, hogy ne szóljak, de nem tettem. Csak magunkban nyugtáztuk a véleményünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!