Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szólt már valaki nektek mikor...

Szólt már valaki nektek mikor pici gyermeketek az utcán pisilt?

Figyelt kérdés
Ma belénk kötött egy férfi mert meg látta, hogy pisil ,pedig el bujtunk ,és még nem is az útra pisilt ,hogy valaki bele lépjen.De egy kutya pisil az nem baj ,felnőtt férfiak pisilnek mindenhol az nem baj ,de egy pici gyermek elbujva pisil az baj.Persze vissza szóltam neki mi köze van hozzá,de a gyerek nagyon félt mert durván és hangosan kiabált.
2021. aug. 10. 14:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

A szükség nagy úr.

Ne foglalkozz vele, valószínűleg rossz napja volt és pont ti jottetek szembe. Van aki megszolja azt az anyukát aki szoptatos kendoben szoptatja gyermeket. Pedig abból csak egy láb látszik, vagy annyi sem.

2021. aug. 10. 14:37
 2/21 anonim ***** válasza:
30%
De hol pisiltetted?
2021. aug. 10. 14:40
 3/21 anonim ***** válasza:
32%
Nekem még senki nem tette szóvá. Igaz, nem az Országház oldalába pisiltek:)
2021. aug. 10. 14:44
 4/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem pisilt még egyik sem az utcán
2021. aug. 10. 14:45
 5/21 anonim ***** válasza:
35%
Én ilyen esetekre mindig hordok magammal papírbilit és még úgy is úgy pisilt (1 alkalom), hogy takarásban van, amennyire lehet, de akkor sem az utcára csorgatott. Független attól hogy beszólnának-e vagy sem, én anno utáltam gyerekként az utcán vizelni, megalázónak éreztem, a gyerekem sem hoznám ilyen helyzetbe, hogy egy bokor oldalába guggolva kelljen elvégeznie a dolgát.
2021. aug. 10. 14:57
 6/21 anonim ***** válasza:
73%
Még nem fordult elő ilyen, hogy utcán kellett volna pisiltetnem. A nagyobb 6, vele már nem is lesz ilyen.
2021. aug. 10. 14:59
 7/21 A kérdező kommentje:
Akkor az utca közepén papír bilibe pisilt ? Amúgy rengeteg felnőtt férfi pisil az utcán soha nem förmedtem rá senkire.
2021. aug. 10. 15:03
 8/21 A kérdező kommentje:
Amúgy csak 3 éves.
2021. aug. 10. 15:04
 9/21 anonim ***** válasza:
77%

Nekünk zárható táskabilink van, azt az autó csomagtartójában tartjuk, párszor parkolóban volt rá szükség. Ha megyünk valahova, mindig pisil előtte, egyébként van egy 4 részbe hajtható wc szűkítőnk, amit használ ha idegen helyen vagyunk. Nem pisiltetem utcán én sem.

Ettől még más gyerekét mondjuk nem szólnám meg.

2021. aug. 10. 15:08
 10/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem szólnám meg ha az utcán elbújva pisil egy kisgyerek. Ha kell, hát kell, ők még nem bírják olyan sokáig tartogatni.

Múltkor a strandon a mellettünk lévő család kb 6 év körüli kislánya lazán leguggolt a plédjük mellé és ott pisilt. Na azon nagyon kiakadtam, amikor ott volt 200m-re a wc! Nehéz volt kibírni, hogy ne szóljak, de nem tettem. Csak magunkban nyugtáztuk a véleményünket.

2021. aug. 10. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!