Persze, örülnék ha a nem oltott gyerekek maszkban lennének vagy maradjanak otthon.
2021. aug. 6. 21:14
22/30 anonim válasza:
Nem minden oltást adnak 50 éve, elég jó példa a Bexsero, amit gondolkodás nélkül adat be a legtöbb szülő. Ettől függetlenül én nem tudom eldönteni, hogy a Covid oltást beadatnám-e a gyerekemnek, egyelőre inkább nem, mint igen.
2021. aug. 6. 21:49
23/30 anonim válasza:
Én a bexserot pont emiatt nem adattam be,mert én ezt tudtam,de a legtöbb szülőnek szerintem erről fogalma sincs.
2021. aug. 6. 22:02
24/30 anonim válasza:
Igen, és azért jó párhuzam, mert a Bexsero mögött nincs a Covid-hiszti és az emberek nem is félnek tőle. Lehet nem is kell, nem tudom, szóval nem ebbe az irányba akarom elvinni.
Itt nagy kérdés, hogy tényleg az oltástól félünk inkább vagy magától a covid-hisztitől, emi keletkezett hozzá.
2021. aug. 6. 22:18
25/30 anonim válasza:
Attól félünk, hogy látjuk, halljuk az oltás után fellépő problémákat. Ennél még csak nem is kell éveket várni, hogy vajon mi a mellékhatása.
Én csak a kötelező oltásokat adattam be. És örültem, hogy a gyerekeimnek még nem volt kötelező a bárányhimlő elleni.
Ez egy új fajta vakcina, eltér a többitől. Természetes, hogy bizalmatlanok az emberek. Pár év és kiderül kinek volt igaza. Ha nem lesz semmi mellékhatása, az a legjobb, de ha lesz, akkor úgy jobb, hogy ha kimaradunk belőle.
2021. aug. 7. 09:40
26/30 anonim válasza:
13-as vagyok, jól gondolod, nem Magyarorszàgon èlünk. A legfőbb ok, amièrt nem, az a Magyarorszàgon kötelező oltàsok.
2021. aug. 7. 12:03
27/30 anonim válasza:
21!
Ha a saját gyerekeidet beoltatod,akkor miért legyen az oltatlanokon maszk?
Nem bízol az oltásban??
2021. aug. 7. 13:41
28/30 A kérdező kommentje:
24 es ! A covid hisztit a kormány csinálja, szerintem már mindenki torkig van vele,és elfelejtenék fenébe.
2021. aug. 7. 14:15
29/30 anonim válasza:
24-es vagyok: írtam én arról bármit, hogy ki csinálja?
2021. aug. 7. 14:19
30/30 anonim válasza:
A kötelezőt kapja meg és ennyi. Ha nagyobb lesz akkor még a hepatitis-t és rendben van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!