Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ezen az oldalon miért nem...

Ezen az oldalon miért nem lehet olyan kérdést feltenni, amiben hisztiző, neveletlen gyerek a téma? Miért veszi mindenki magára az ilyen kérdést?

Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

Mert az anyatigrisek nem ismernek pardont, ha valami kritika éri őket, akár áttételesen is. Csak kis herceget meg hercegnőket ismernek, persze ők a sajátjaik, nehogy már valaki rájuk merjen nézni.

Persze, ha a kérdés úgy szól, hogy hisztis vagy neveletlen a gyerekem mit csináljak? Na akkor osztják az észt, mert abból ők sokat kaptak.

2021. aug. 4. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

#11 aki csak személyeskedni tud, érvei nulla, az ne akarjon már észosztásról dirigálni.

Mert te mihez értesz? Idejöttél és jólbeszóltàl. De legalább eredeti lennél, de még az sem. Marha szar lehet az életetek, részvétem.

2021. aug. 4. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Definiáld a neveletlen fogalmát. Számodra mit takar ez a szó? Jó lenne ha már kérdésed van konkrétabban fogalmaznád meg. Fellök a bevásárlóközpontban? Belerúg a kutyába? Rondán visszabeszél a szüleinek? Nekem valahol itt kezdődik.

A hiszit teljesen elhatárolnám. A gyerek ha akadályokba ütközik -már pedig fog, mert a legtöbb szülő nem enged meg mindent- akkor bizony hisztizni fog. Csak reagál az őt ért korlátokra, ingerekre. Hozzátartozik a mentális fejlődéshez.

Továbbá egyetlen alkalomból még nem lehet következtetni hogy neveletlen-e az adott gyerek szimplán lehet rosszabb napja. (és a szüleinek is)

2021. aug. 4. 21:32
 14/16 A kérdező kommentje:

Mulatságosnak tartom, hogy hiszitek, ugyanaz vagyok,aki a boltos kérdést tette fel, bár az a kérdés ihletett. Csak ledöbbentem ott a 99+ válaszon, ahol egyöntetűen mindenki azt mondta, akinek nincs gyereke, ne járjon ide.

Meg itt is egyetlen kérdés alapján leszűritek, hogy én gyerekgyűlölő vagyok. Nem zavar a gyerek, ha van, ha játszik, kinn a parkban, játszótéren, strandon, lakópark, társasház közös udvarán. De én is tapasztaltam már olyat, hogy anyuka állt, mint egy zsák, kétségbeesett fejjel, a gyereke(i) meg a boltban randalíroztak. Nem fáradtan nyűgösek voltak, hanem kifejezetten rendetlenkedtek.

Örülök, hogy sokan vannak, akik például sosem tapasztalták, hogy a gyerekek szétpakolják a boltot vagy fogócskáznak, én igen, és ebből a tapasztalatból indulok ki.

(Már csak abban reménykedem, hogy egyik ismerősöm sincs itt az örjöngő véranyák közt. De komolyan, egy névtelen oldalon, ahol NEM tudhatjátok, ki tesz fel kérdést, személyeskedtek, gorombák vagytok. Én csak szeretném megérteni. Úgy viselkedtek, mintha valaki odamenne az angyalian játszó gyereketekhez, és rámutatna, hogy takarodjatok haza, mert őt zavarja a gyerek. Semmi ilyen nem történt. Én szeretem a gyereket, a rokongyereket mindenképpen, nekem nincs, de ezt nem itt akarom kitárgyalni, mert nem tartozik idegenekre. Viszont ez a minősíthetetlen gorombaság, úgy hiszem, nem érdemeltem meg.)

2021. aug. 5. 13:14
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
Itt is normálisan válaszolt mindenki. Mártír üzemmód..
2021. aug. 5. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Nekem is ismerős ez a jelenség, és nem teljesen értem. Én is egyszer feltettem itt egy kérdést tesóm gyerekéről, a saját tesóméról(!) és szétkaptak az anyatigrisek 😅 pedig ő maga is elismeri, hogy elcseszte, sőt, ő szokott panaszkodni stb. Akkor már hadd tegyek ki egy kérdést ezzel kapcsolatban, nem? Nonszensz. Szerintem annyi felgyülemlett frusztráció van az emberekben, hogy egyből vérszemet kapnak, ha bármi olyan kérdést látnak, ami akár kis mértékben rájuk is vonatkozik. Holott senki nem mutogatott rájuk ujjal.

2021. aug. 13. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!