Strandon mennyi pelust használtok el amíg ott vagytok?
Arra gondolok, hogy ugye ki-be járkál a vízből. A vízben úszópelus van rajta, viszont ha kijön akkor le kell cserélni sima pelusra.
Viszont ha ki-be járkál a vízből a matracra vagy a partra, fűbe, akkor átcserélitek minden esetben sima eldobhatóra? Ilyenkor ha később belemegy a vízbe megint és visszaveszitek az úszópelust akkor használjátok még később azt az eldobhatót amit csak 10-20-30 percre adtatok rá? Vagy mindig újat adtok mikor kijön a vízből?
A sima pelust addig adogatom rá vissza, amíg meg nem telik/kakis nem lesz/már túl koszos (ugye fűben üldögélve ráragad csomó piszok).
Mondjuk amilyen intenzitással szeret ki-be rohangálni a vízbe/ből, én annyira nem erőltetem meg magam az úszópelus levételével, 5 perc múlva úgyis vissza akar menni, amiatt egy teljesen új pelust elpazarolni nem fogok. Ha eszünk vagy alvásidő van, akkor adom rá vissza a sima pelust.
Ahogy a 2.
Àltalàban 2 úszó pelus
1-2 rendes pelus..függően attól, hogy kakil-e
3-3 pelussal szoktam készülni.
Na ezért hülye egy ötlet az eldobható úszópelenka. Pisit nem tartja bent, hisz akkor az egész medencét is magában tartaná, a parton vizezés után nem komfortos és pazarló.
Ezzel szemben a mosható úszó komfortos, nem lóg, dekoratívabb is, hamar szárad, akárhányszor visszaadható.
Annak is érdemesebb lenne moshatót választani a strandra, aki egyébként eldobhatósozik. Így tettem a nagyobbnál is, aki liberót hordott.
Egyébként akkor cserélem az úszót simára, ha huzamosabb ideig a parton vagyunk, pl: elmegyünk enni vagy aludni fog. Tengerparton ekkor se cseréltem, olyan meleg volt, pikkpakk megszáradt, esély se volt "felfázásra". Akkor cseréltem, ha láttam hogy kaki jön.
Attol függ, így van mekkora a gyerek
Tavaly fél éves múlt a fiunk, mikor vittük, akkor úszópelussal, 2db volt, mert az egyik sáros lett, a parton meg sima pelus, abbol is talán 2 fogyott.
Idén másfél éves. Mivel csak reggel kakil, az otthon meg van várva, így nem használunk úszópelust.
Sőt, a parton is csak úszókisgatyát. Ha bepisil, kiöblítjük és ennyi. Alvashoz kapta a pelust csak.
Mosható úszópelenkából kettő van, azt szoktam váltogatni, vagy csak simán fürdőbugyit vesz fel, ha tudom hogy biztos nem fog kakilni.
Pelenkát akkor adok rá, ha a következő órákban nem fog bemenni a vízbe, eszünk, alszik, homokozik. Általában 2 db szokott elfogyni, akkor már nem adom újra vissza ha pisis, sáros lesz, egyébként igen, úgyis csak kb . félórát lesz rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!