Fütyi kérdés! Kinek mi vált be a kisfiúknál a bőr teljes felhúzása érdekében?
Figyelt kérdés
Régen a fiúknak néhány hónapos korban felhúzták a fütyijükön a bőrt,rettentően fájdalmas lehetett de nem emlékszik rá és pár nap alatt helyre jött.Most azt vallják,hogy 2-3 éves korig várni kell ezzel a művelettel,illetve fokozatosan kell húzogatni.De a legtöbb fiús anyuka panaszkodik,hogy a 3 éves gyerekének fel kellett erőszakkal húzni a bőrt mert begyulladt,letapadt stb...
Most akkor hogy van ez?
2010. aug. 28. 15:55
1/2 anonim válasza:
Hát én úgy emlékszem, hogy pár hónapos korában észrevettem, hogy a fitymája alatt összegyűlt egy csomó fehér lerakódás, és kezdett begyulladni. Kamillás fürdőt csináltam neki, és én saját kezűleg nagyon óvatosan hátrahúztam neki. Hát nem mondom volt méltatlankodás, de ezután nem volt vele semmi gond, normálisan meg lehetett mosni a kis fütyijét!
2/2 bucibabuci válasza:
kisfiam 15 hós, neki is volt fehér lerakódás, elvittem orvoshoz, ő csinálta meg neki, valamivel hátrahúzta. 1 nap sírt, amikor pisilt, 2 napig dagadt volt, utánna helyrejött, most kb 1 hó telt el, nem akarja, hogy hátrahúzzam neki, nyomja a kezem elfelé, de muszály hátrahúzni, azt mondja védőnő, mert visszatapadhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!