Akinél van nagyobb medence(kb 40-50 cm vízzel min), az egyedül hagyja benne fürödni a gyerekét?
Semmi kedvem leégni a napon, de azt hiszem a 7 éves még képes lenne valami hülyeséggel megfulladni a vízben pár perc alatt. Ő könnyen barnuló típus, én már akkor leégek, ha a lépcsőnkön a kapuig sétálok. Este már nem opció, 6tól rajzanak a szúnyogok..
Érdekes, mert a kádban simán egyedül merem hagyni, medencében nem.
Ti kint vagytok órákat a pancsoló gyerekkel a 35 fokban? Hány évesetek van, az is érdekelne, az enyém 7 éves.
3 éves, ő barnul én égek.
Viszem szépen a napernyőm és mellette olvasok, telefonon nézelődök, fel szemem rajta. De ha pl szomjas, vagy én vagyok szomjas befutok inniér, addig otthagyom. Vagy olyan is volt, az udvar más részén volt dolgom, de ráláttam, otthagytam.
hát ez meg gyerek függő. Pl tesóm 7 éves, simán nem aggódnék, eljátszik egyedül.
De pl a szomszéd kisfiú is 7 éves, na őbelőle simán kinézném, hogy belefullad.
Te ismered a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!