Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet oka a kisfiam bekakilásá...

Lehet oka a kisfiam bekakilásának az hogy én újra dolgozom és a férjem szülei vigyáznak rá?

Figyelt kérdés
5 éves az én csodás kisfiam , de az elmúlt két hétben majdnem minden másnap bekakil az alsóneműbe. Semmi ilyen problémánk nem volt ezelőtt. Eléggé kétségbe vagyok esve. Nem találom az okát. Mikor haza érek mindig mondja hogy mennyire várt haza.
2021. júl. 29. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Lehet nem mer emenni nàluk wc-re. Lehet szorong valamitől. Milyen a gyermeknevelèsi stìlusuk? Nem bàntottàk?

Nagyon fura a stílusod , mint egy trollnak, de nem, nincs rendben, ha egy 5 èves gyerek ùjra bekakil. Ha hasmenèse nincs, ami rögtön feltűnt volna, akkor komoly lelki problèma àll a hàttèrben.

2021. júl. 29. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lehetne. Sosem lehet tudni, a legapróbb dolog is kiválthatja.
2021. júl. 29. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Ekkora gyereknél már nem normális ha bekakil.

Unokaöcsém ugyanezt csinálta még idősebben.

Nála válás volt, az okozhatta.

Apukám elmagyarázta neki, hogy többet nem mehet hozzájuk ha bekakil, mert az orvos azt mondta, hogy semmilyen fizikai oka nincs ennek. De ha mégis, akkor elmennek a kórházba és be kell feküdnie oda h még alaposabban kivizsgálják.

Soha többé nem fordult elő apuéknál.

(iskolában, táborban sehol nem csinálta)

2021. júl. 30. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, könnyen lehet. Esetleg beszéljetek gyerekpszichológussal, talán már egy konzultáció is segíthet.
2021. júl. 30. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzi ott biztonságban magát. Szorong. Lehet, hogy túlszabályozzák és nem mer szólni.
2021. aug. 14. 01:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!