Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyikre szoktassam 2és fél...

Melyikre szoktassam 2és fél éves kisfiamat? Ülve vagy állva pisilésre?

Figyelt kérdés
A későbbiek miatt kérdezem,hogy pl:az oviban ne legyen gond.Fogalmam sincs hogy az ovis kisfiuk hogyan csinálják.
2010. aug. 27. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:

oviba van picivécé amibe a picifiuk tudnak állva pisilni!

arra tanitsd meg hogy ne mellé pisiljen!

2010. aug. 27. 23:14
 2/9 anonim ***** válasza:
én óviban dolgozom és ülve pisilnek. a nagycsoportosok kezdik el az állva pisilést és egymástól szokták ellesni a gyerekek :)
2010. aug. 27. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsi korban még könnyebb nekik ülve, aztán majd később rájönnek, hogy állva kényelmesebb, de az ilyen kicsik még nem tudják úgy irányítani, hogy ne menjen mellé, vagy legalább is a többség nem tudja.
2010. aug. 27. 23:55
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem allva pisil es 3 honap utan szepen megtanult celozni is:)))
2010. aug. 28. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam bilibe kezdett pisilni. Szerintem kezdetben nem is tudnak még állva. Két és fél éves volt, mikor mondtam neki, hogy próbáljunk a WC-be pisilni, de még a fütyi épphogy elérte a wc csészét, felállni meg nem mert a sámlira, mert félt, hogy leesik. Pár hete (3 éves) már magától megy és hajtja fel a wc ülőkét és ügyesen pisil a wc-be és célozni is tud már.

Ő magától szokott át a wc-ra, illetve mivel apa is így csinálja, ezért tetszett meg neki.

2010. aug. 28. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam bilin kezdte ülve. Aztán jött a kánikula, és a kertben levetkőztettem pucérra, és amikor pisilnie kellett akkor állva pisilt. Azóta nem hajlandó ülve pisilni. Odaáll a bili fölé és belecéloz. Nem mindig talál telibe, de ha Ő így akarja, akkor csinálja így.

2 éves kisfiú anyukája

2010. aug. 28. 13:49
 7/9 anonim ***** válasza:
23 hós, eddig az volt a hibám, hogy ültetni próbáltam a wc-re. Pár napja föléemeltem és állva pisilt. Ülve mindig orditott:( igy gyakorolunk:)
2010. aug. 28. 14:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi ülve kezdtük,aztán egy ideje állva akar pisilni a fiam,szinte csak akkor ül rá a vécére,ha nagy dolga van.Ügyesen beletalál a vécébe,néha előfordul persze,hogy mellémegy.Most már van hogy magától intézi a dolgokat,ügyesen felhatja az ülőkét,előveszi a kis kukacát,pisil,lehúzza a vécét,felöltözik és kész. :)
2010. aug. 28. 14:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 29. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!