Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért önti ki az innivalót a...

Miért önti ki az innivalót a 2,5 éves fiam?

Figyelt kérdés
Heti többször előfordul, hogy direkt kiönti a padlóra az innivalót. Próbáltam sok mindent, miért csinálja? Más gyerek is ezt. Csinálja?
2021. júl. 15. 13:26
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
75%

Ki mondta, hogy verem a gyerekem te észlény?! És hol mondtam, hogy rendben van egy pohár víz kiöntése miatt pofozni a gyereket??

Pusztán nevetségesnek tartom, hogy némely elborult elme már egy fenékrecsapásnál bűncselekményt meg bántalmazást kiabál. Ne szórakozzunk már. És nem, nincsen semmi közöd ahhoz, hogy XY egyszer (mondom EGYSZER, nem hetente, lehet nem kéne látatlanban jósolni olyanról, amiről gőzöd nincs) lekevert egy taslit a gyereknek vagy rácsapott a seggére. Ettől még senki nem lesz bántalmazó és főleg nem lesz egy erőszakos állat a gyerekből. Nem rendszeres, kék-zöldre verésről volt szó bsszus, miért kell átesni a ló túloldalára? De az több, mint szánalmas, hogy ismeretlenül minősítetek egy szülőt azért, mert életében egyszer kezet emelt a gyerekre. Hihetetlen módon neki sincsenek kötélből az idegei és van az a pont, amikor egy “jól időzített” atyai pofon többet használ, mint az hogy 86x megkéred es elmagyarázod ugyanazt, aztán megint tojik rá magasról.

A személyeskedést meg a kristálygömbös jóslataidat meg akár meg is tarthatod magadnak, mert csak téged minősít, hogy ismeretlen emberekről jelentesz ki olyan dolgokat, amiről a leghalványabb sejtelemed sincs. Képzeld nem vertek a szüleim, de inkább meg sem próbálom megkísérelni megérteni miből sikerült erre a rendkívül okos megállapításra jutni.

Ne te akard megmondani a másiknak, hogyan nevelje a gyerekét meg hogy úgy általában, hogyan jó nevelni egy gyereket. Olvassad nyugodtan a szakirodalmadat, csak tudod van az a pont az ember életben, amikor már annyira tele van a padlás azzal, hogy szépen, türelmesen próbálja elmagyarázni a gyereknek, hogy ne csináld és csak azért is csinálja, hogy nem a csodálatos szakirodalmi könyvek által írottak lebegnek a szeme előtt, hanem betelik a pohár és rácsap egyet a seggére vagy épp a kezére. De igen, egészen biztosan emiatt örök életre egy agresszív, lelkironcs lesz belőle. 🤦🏻‍♀️ Azért mert egyszer rácsapsz, véletlenül sem jelenti azt, hogy “verve neveled a gyereket”, de ti egészen nyugodtan maradjatok ebben a hitben.

2021. júl. 18. 00:48
 22/35 anonim ***** válasza:
23%

Te is tudod, hogy olyan nincs, hogy egyszer. Aki azt egyszer megteszi, az többször is. Vagy néha..

[link]

[link]

16 éve törvény van erről. Az, hogy valaki szerint semmi baj azzal, ha kicsit nem tartjuk be a törvényt, csak egyszer, az egy dolog, de megértem az óbégatásod, hogy véded a saját bizonyitvanyod, hogy kevesebbnek érzed magad és kompenzalsz azok felé akik sosem (egyszer sem) ütik meg a gyereküket.

Igen, nekik jobb eszkozkeszletuk van mint neked. Igen, lehet gyereket nevelni másképpen is csak nem mindenkinek megy. Majd talán a következő generációd.

2021. júl. 18. 08:28
 23/35 anonim ***** válasza:
13%

De, drága, van közöm hozzá, mint már írtam, a "nevelési célzatú pofon" bűncselekmény. Gyermekvédelemben dolgozom :) remélem hozzám kerül a családod, mert a szomszéd feljelent, hogy "atyai pofonnal" "nevelsz" vagy a gyereken látják a pedagógusok, hogy pár atyai pofon elcsattan otthon.

Miért nem tájékozódsz, mielőtt ideböfögsz valamit? Bűncselekmény a gyermekbántalmazás! És a szerinted pár atyai pofon is, amitől te szerinted nem lesz semmi baja! De! Lesz! Szakemberek is állítják, és törvényt hoztak rá :)

2021. júl. 18. 08:38
 24/35 anonim ***** válasza:
68%

De képzeld, van olyan hogy egyszer. Húgom életében egyszer kapott egyet a fenekére, mikor ki akarta tépni a kezét anya kezéből és el akart rohanni. Vagyis meg is tette. Anyu egész végig azt magyarázta neki, hogy együtt sétálunk, fogja szépen a kezét, a zebránál megállunk, nem megyünk át, csak ha zöld a lámpa stb. Aztán egyszer mégis gondolt egyet húgom és amint kitépte a kezét, már szaladt is. Na ott és akkor kapott egyet a fenekére és képzeld, nem sérült sem lelkileg, de még csak nem is agresszív. Hihetetlen, ugye?

Az pedig továbbra is egyedül téged minősít, hogy egyből személyeskedsz. Soha nem emeltem kezet a gyerekre, de képes vagyok felfogni, hogy millió és egy élethelyzet van és nem kezdek el bántalmazást kiabálni egy seggrecsapás miatt, sem egy db tasli miatt. Ha egy seggrecsapás “bántalmazás”, akkor mégis minek nevezzük azt, amikor valaki rendszeresen veri a gyerekét?? Jaa, hogy az is bántalmazás, értem. Azért lehet, hogy a kettő között van egy “enyhe” kis különbség, nem gondolod? Az a szülő, aki rendszeresen veri a gyerekét, na az az igazán agresszív és bántalmazó szülő, nem az, aki ijedtében és mérgében ráver egyet a hátsójára. Aki nem érti és érzi a különbséget, abba kár a szó.

Tudjuk, itt mindenki tökéletes mintaanyuka, aki soha életében még csak csúnyán sem nézett a gyerekre, nehogy sérüljön a kis lelke. Hangosan rászólni sem lehet, mert úristen szegény kis lelke. Lassan már ott tartunk, hogy a gyerek fogja a szülőt nevelni.

23 Először is te engem csak ne drágámozz, másodszor pedig nem, továbbra sincsen közöd ahhoz, hogy egy számodra totálisan ismeretlen anyuka/apuka életében EGYSZER rácsapott a gyerekére. (nem mintha valaha is a tudomásodra jutna, lévén hogy nincsen hozzá sem közöd, sem beleszólásod)

Ne röhögtess kérlek, komolyan azt hiszed bárkitől is elveszik pl a gyereket ennyi miatt? Akkor meglehetősen sok embertől el lehetne venni a gyereket, de igazad van, biztos egy árva házban sokkal boldogabb élete lenne. :)

Azokkal a szülőkkel sem történik érdemben kb lószar sem, akik valóban bántalmazzák a gyereket vagy ahol nyomorognak, nincs amit enniük, szakadt ruhában járnak a gyerekek stb stb, de majd biztosan egy rendezett körülmények között élő, normális és szerető családdal fognak kukacoskodni, mert te jóságos ég a gyerek kapott egyet a hátsójára, persze. Azért annak sem kerek valami a fejében, aki egyetlen egy taslit vagy kézre/fenékre legyintést képes “bántalmazásnak” nevezni és szerinte az ilyen szülő csak rossz lehet, akit fel kell jelenteni és menteni tőle a gyereket. Baráti, rokoni, ismerősi körünkből rengetegen kaptak anno egy (még egyszer a gyengébbek kedvéért: EGY) pofont tini korukban pl mert szó nélkül elmentek otthonról és órákig nem jelentkeztek vagy éppen úgy beszéltek a szülőkkel, mint más a kutyájával sem és kapaszkodjatok meg: mindenki tökéletesen ép mentális, jogosnak tartják azt az egy pofont és még csak nem is agresszívak, sőt! Mai fejjel tartják, hogy nagyon is megérdemelték azt a pofont és kellett ez ahhoz, hogy észbe kapjanak. De ti csak nyugodtan vergődjetek tovább a monitor mögül ismeretleneket és szidjátok azokat a szülőket - akik egyébként a csillagokat is lehoznák a gyereküknek - pusztán azért, mert nincsenek acél idegeik és tizenx év alatt kiosztottak egy popsira verést pl.

2021. júl. 18. 09:50
 25/35 anonim ***** válasza:
64%

"remélem hozzám kerül a családod, mert a szomszéd feljelent, hogy "atyai pofonnal" "nevelsz" "

🤣🤣🤣🤣

Fuuu most aztán de betojattál itt mindenkit. Látom magamelőtt, hogy mert a gyereknek az ezredik hiszti után ráver a seggére az apja,anyja kivonul egy csapat hozzád hasonló és már viszik is a gyereket.

Ez a drágámozás, meg az erőfitoktatás meg marha égő már ne is haragudj.

2021. júl. 18. 10:12
 26/35 anonim ***** válasza:
69%

Áh már értem, tehát az a szülő, akinek életében egyszer elszakadt a cérna és rácsap a gyerek seggére, az egy agresszív, bántalmazó szülő.😀😀 Oké ezt most hadd ne kommentáljam. Jelentsük fel az összes szülőt, aki akár csak a hangját felemelte, vetessük el tőle a gyereket és csukjuk rács mögé.

Nekem próbálna meg valaki azzal fenyegetőzni, hogy ő amúgy gyerekvédelemben dolgozik és majd reméli jól feljelent valaki egy fenékre ütés miatt, úgy elküldeném a nénikéjébe, hogy pislogni nem lenne ideje. Ne legyünk már totálisan nevetségesek, egy fenékrebillentés olyan messze van a gyerekbántalmazástól, mint innen Kína. Foglalkozz szépen azzal “drágám”, ahol valóban bántalmazzák a gyereket és kopjál le a normális szülőkről, akiknek mindösszesen annyi a bűnük, hogy életükben egyszer betelt a pohár és rácsap egyet a hisztiző, “csak azért sem azt csinálom, amit kérnek tőlem” gyerekre. Amúgy sincsen a világon semmit közöd ahhoz, ha én vagy férjem rácsapunk egyet a gyerek fenekére, majd amikor te neveled, te tartozol érte felelősséggel, te kelsz hozzá, te dolgozol azért, hogy minden tőled telhetőt meg tudj neki adni, na majd akkor okoskodj, addig meg foglalkozz a sajátoddal.

2021. júl. 18. 10:32
 27/35 anonim ***** válasza:
68%
Mennyire életszerű, hogy egy seggrepacsi miatt kivonul a gyerekvédelem 23-mashoz hasonló, “drágámozó”, magát sokkal többre tartó, mint aki amúgy, minden lében kanál okostojások kis csapatja és szegény, ártatlan, bántalmazott gyereket a szárnyuk alá veszik. Ugyan már, ezzel valaki fel akarná jelenteni a másikat, úgy kiröhögnék, mint még talán soha senkit. Ami vicc, az vicc. És ez bőven kimeríti a vicc fogalmát. Nem kell keverni a szezont a fazonnal, egy fenékrecsapás vagy egy jól időzített tasli nem gyerekbántalmazás.
2021. júl. 18. 10:36
 28/35 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy "drágàm" imádlak titeket izmozó gyermekvédelmiseket. A putrisokhoz, ahol a gyerek embernek mem való körülmènyek között él, szólni nem mertek, bezzeg tök átlagos normális emberekkel hogy izmoztok már....drágám. Csak nem tudod, hogy előbbi társaság vasvillával kergetne el a jó fenébe? Mondanám, hogy törődj a dolgoddal, de ahhoz nyúl vagy a kollégáiddal együtt.
2021. júl. 18. 10:55
 29/35 anonim ***** válasza:
72%

"vagy a gyereken látják a pedagógusok, hogy pár atyai pofon elcsattan otthon."

Aha, tuti láttál már közelről gyereket, meg pedagógus is vagy 🤦‍♀️🤦‍♀️

Amire te gondolsz (hogy látszik) amikor napi szinten ütve van a gyerek. De ne zavarjon.

2021. júl. 18. 10:59
 30/35 anonim ***** válasza:
25%
Nem én voltam aki személyeskedést, ellenben engem neveztél elborult elmének. Szóval hagyjuk is ezt a részt.
2021. júl. 18. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!