Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne vele foglalkozni?

Figyelt kérdés

Van egy két éves kislányunk,és annyira a "vérében van a zene",hogy állandóan mondja,hogy kapcsoljak zenét,és amint hall valamit,egyszerre elkezd rá táncolni,de nem olyan "babásan",hanem eszméletlenül ritmusra,és csak ugy csűri,csavarja a derekát,meg a csípőjét hozzá,meg a kezét felemeli,és ritmusra hadonászik vele,közben meg szinte felnőtt módjára táncol.

Múltkor ül az asztalnál,rajzolt az apjával,és kinnt a konyhában elkezdett csörögni a telefonom.Amint meghallotta a zenét,elkezdte rá mozgatni a fejét,és ugy rajzolt tovább.Kisiettem,hogy felvegyem a telefonom,mikor visszamentem,azt mondja,anya,miért kapcsoltad ki a táncit?

Múlt héten fesztiválon voltunk,és táncoltak a színpadon,kislányom meglátta,és olyan boldog volt,és jó hangosan szólt a zene,és ott a hatalmas tömegben elkezdte ritmusra csavarni a csipőjét,rázni a seggét.MÉg a kamerások is őt vették a táncosok helyett.Szerintetek érdemes lenne beiratni valami táncra,vagy hagyjuk inkább?

2010. aug. 27. 07:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem értek hozzá, de szerintem 2 évesnek még korai lenne egy tánciskola, nem is hinném, hogy ennyire kicsiknek is lenne ilyen. Az én lányom egyébként 2 és fél éves, ő is szeret táncolni, de nem ilyen "profin", mint a tied. :) Szerintem táncizzon még otthon és pár év múlva, ha még akkor is ilyen táncmániás lesz, akkor kezdj el keresgélni tánciskolát, még akkor sem lesz késő.
2010. aug. 27. 07:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyereknek játszani kell gyerekkorban,nem pedig valamilyen tanfolyamra belekényszeríteni. Ne vedd el a gyerekkorát a tánctanítással! Majd iskoláskorában tanulhat,ha még akkor is érdekli, de hiába tartod tehetségesnek,az még nem jelenti azt,hogy sikeres táncos lesz belőle. Ez nagyon bizonytalan pálya.
2010. aug. 27. 07:44
 3/5 A kérdező kommentje:
sziasztok.Nem mostanra gondoltam,hanem az oviban van néptánc,és majd a jelentkezésnél be kell jelölni,hogy beiratjuk-e.Nem akarom,hogy profi táncos legyen,eszemben sincs,csak ha igy táncol,akkor nem tudom,hogy élvezné-e majd az oviban a néptáncot,vagy nem.nem akarom elvenni a gyerekkorát.Bolond nem vagyok.
2010. aug. 27. 07:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányim is szeretnek,és nagyon ügyesen táncolnak.Már ovisok,elmúltak 4 évesek,idén próbáljuk meg nekik a táncot.Nem tudom,h "parancsra" is tetszeni fog-e nekik-te sem tudhatod.meg kell próbálni,és kiderül.De azt is vedd figyelembe,h egy kiscsoportos még egyáltalán nem biztos,h követi az utasításokat,lehet,h inkább középsőben érdemes elkezdeni.
2010. aug. 27. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen járatnám ovis néptáncra. Az enyém csak szimplán szereti a zenét, de mi is fogjuk néptáncra járatni ha majd odajutunk. Egyelőre Ringatón és Csiribiri tornán vezeti le a feles energiáit
2010. aug. 28. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!