Szerintetek érdemes vele foglalkozni, vagy hagyjuk elveszi a tudását?
Szerintem ilyen picinek nem kell külön angol még, majd olyan oviba kell adni, ahol mindenképp van angol, és foglalkoznak vele. Vagy ha ti tudtok, napi 1 órát angolozni vele, de én csak később tenném. Tudod, honnan tanulta? Azt a forrást megtartanám (ha babytv, akkor az, nálunk a nick jr.-on megy a Dora, a felfedező, ami néha belesző angol tanítást).
De ez az én véleményem, mindenesetre gratula, nagyon aranyos lehet. :)
Szerintem ne hagyjátok abba! Vegyetek angol nyelvű cd-t, hallgassátok! Ártani nem árt!!
Van ismerősöm, aki gyermekkorában csak német mesecsatornát nézett, és 8. osztályos korában már perfekt beszélte a németet!
Símán megtanul angolul ha csak háttérként is van berakva bármi angolul. Neked ez fura lehet, hogy honnan tudja, de hagyjátok ő tudja. Mivel nem tv-zhet emiatt egész nap, nyugodtan kapcsoljatok neki be zenét, vagy mese cd-t olyankor. Semmi veszélye nincs. Sok gyerek két nyelvvelnő fel. Nálunk is ez van. Bár mi külföldön élünk.
Ez őt csak segíteni fogja a későbbi nyelvtanulásban, és egyel már eleve kevesebbet kell tanuljon tanuljon, mert ezzel nő fel.
Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!