Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Földig érő haját kislánynak...

Földig érő haját kislánynak hagyjam kiengedve évnyitóra?

Figyelt kérdés
Most lesz 3.osztályos
2021. júl. 8. 09:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
61%

De az igénybevételt nem számoltad.

Az a hajvég törik ám. Ga nem is durván, akkor is.

Valamit gondolom egy ekkora haj folyton összefogva van, fonva stb. Ami megint csak nem ideális a növekedész szempontjából

2021. júl. 9. 08:03
 22/30 anonim ***** válasza:
85%

"Az a hajvég törik ám. Ga nem is durván, akkor is."

Törik egy fenét. Egyáltalán nem törvényszerű. Ha nincs állandóan formázva és hőhatásnak kitéve, egy egészséges haj nem töredezik. Én pl: jellemzően félévente vágatok, most a pandémia miatt 1 évig nem vágattam (le is vágattam 34 centit) és 0 töredezett hajvégem volt.

"Valamit gondolom egy ekkora haj folyton összefogva van, fonva stb. Ami megint csak nem ideális a növekedész szempontjából"

Ez megintcsak valamiféle alaptalan nyakatekert logika. Semmit nem lassít a növekedésen, ha össze van fogva. Abból a szempontból szerencsés is, hogy összefonva pl: kevesebb behatás éri.

2021. júl. 9. 11:43
 23/30 anonim ***** válasza:
53%
A folyton ösdzefogott haj bizony töredezik. Erre gondoltam. Nem arra h a fonott haj nem nő olyan gyorsan
2021. júl. 9. 14:25
 24/30 anonim ***** válasza:
89%
23, ha befőttes gumival fogja össze, max. akkor. Egyes hajgumik még csak hullámos nyomot se hagynak a hajban.
2021. júl. 9. 16:00
 25/30 anonim ***** válasza:
52%
Ezen nem veszünk össze, de nekem bizony a rendes hajgumi helye is látszik a hajamban ha azt kiveszem
2021. júl. 9. 16:10
 26/30 anonim ***** válasza:
87%

Ne "rendeset" használj. :) Pl: az invisible booble egyáltalán nem töri. Vagy a harisnyához hasonló anyagúak.

Amik leginkább gondot okoznak, azok a fémet tartalmazó gumik, a befőttes, a túl vékony erős gumik textilborítás nélkül.

2021. júl. 9. 16:21
 27/30 anonim ***** válasza:
50%
Textil borításúim vannak. A lányomnak is csak olyat veszek. Mégis mindkettőnk haján látszik a nyoma. Azt hittem ez normális dolog
2021. júl. 9. 19:13
 28/30 anonim ***** válasza:
63%
Nem az, de van a másik véglet is.. Volt osztálytársamnak kevés, szálegyenes, látványosan vastag hajszálai voltak, na az ő hajából a befőttesgumi is kicsúszott! Én sem hittem volna, ha nem látom.
2021. júl. 9. 19:45
 29/30 anonim ***** válasza:
69%

Egy födig érő haj minden csak nem gyönyörű.

Kócos, töredezett aljú, a gyerek megsül miatta, mindenbe beleakad, ráül, rálép, és képzelem, milyen mocskos lehet az alja.

Hülyéskedés helyett inkább vágasd le neki derékig érőre, pl. az kezelhető(bb), bár én pl utáltam, hogy úszás után ott kellett maradni még egyórán át, hogy a derékig érő hajú osztálytárs haját szárítsuk (4-en, mert egyedül nem tudta, anyuka meg nem "ért rá".

2021. júl. 10. 15:47
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem !
2021. aug. 30. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!