Földig érő haját kislánynak hagyjam kiengedve évnyitóra?
Figyelt kérdés
Most lesz 3.osztályos2021. júl. 8. 09:24
2/30 anonim válasza:
Inkább vágasd le neki, hogy ne a földet seperje a hajával
3/30 anonim válasza:
Ne, mert mindenhová beleakad, meghúzzák a többiek, rálépnek. Gyönyörű lehet, de muszáj ennyire hosszúnak lennie? Szerintem egy aktív kislányt akadályozhat a mindennapi életben.
4/30 anonim válasza:
Én megértem hogy szép... de a gyerek is szereti?
Balesetveszélyes. Nyáron dögmeleg. Az ápolása is macera...
Gondolom nagyrészt össze van fogva neki. Akkor meg mi ertelme?!
Én tuti levágatnám.
5/30 anonim válasza:
Ne hagyd neki földig érni, mi lesz pl tesiórán??
6/30 anonim válasza:
Biztosan gyönyörű!De iszonyat meleg lenne neki!Arról nem is beszélve ha ne adj Isten tetű kerülne bele!
7/30 anonim válasza:
A földig érő haj hogy lenne már szép? Elég igénytelen hatást kelt. A fenékig érő még teljesen rendben lenne.
9/30 anonim válasza:
Amennyiben a terved gyerek csufolasnak valo kitetele a cel, vagy az, hogy ralepjenek a hajára, vagy bele akadjon valamibe, Akkor Igen, hagyd kiengedve. Ha az a cel, hogy normális harmadikodnak látszódjon, akkor vágasd le normális hosszúságra.
10/30 anonim válasza:
Miért nem elég ha a fenekéig ér? Minden rosszindulat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!