Lehet baja attól egy kislánynak, ha fiúként nevelik?
Most 3 éves, rövid haja van, fiús ruhákba öltöztetik és csak fiús játékokat kap.
Sajnos az apuka nem tudja elfogadni, hogy lánya született.
Nem vagyok keverőgép, az anyuka volt osztálytársa vagyok, összefutottam vele, a gyerekével volt és csodálkozva kérdeztem, hogy nem kislányod született?
Így elmesélte a történetet, így jobban elfogadja az apja, de nem mer második gyereket vállalni, mert mi lesz a kislánnyal, ha a második gyerek fiú lesz?
Egyébként én arra gondoltam, hogy nem lesz-e így leszbikus a kislány?
Nem vagy keverőgép?! Akkor most mit csinálsz?! 🤣🤣
Neked nem holt mindegy, hogy a joskapista meg a felesége hogy neveli a gyerekét?!
Ha most kiírsz ide kérdést, pletykálsz róla, attól jobb lesz valakinek?!
Foglalkozz a sajátoddal...
Lezbikus nem hiszen hogy lenne.
Az apukának fel kellene fognia, hogy neki lánya van. A kislány döntse el (vagyis legyen beleszólása), hogy mit akar felvenni, mivel akar játszani, milyen hajat akar. Ez a rákényszerítés nem jó.
Az megint más, ha fiús játékkal akar játszani, ő akarja, nem pedig az mondják hogy azzal kell! Kedves 1-es.
Lelkileg oda lesz teljesen szegényke :(
És a legszomorúbb, hogy az anyuka ezt hagyja.
Leszbikus nem lesz... Vidzont lelkileg sérülhet attól, hogy sosem lesz elég jó, mert lány.
Az exemet lánynak várták... Ugyan nem nevelték lányként, csak mindig éreztették vele, hogy nem rá számítottak. A bátyja volt A GYEREK, ő meg a járulékos veszteség.
Állandó megfelelési kényszere volt az anyja felé, ez is okozta a kapcsolatunk végét.
Akkor javult a helyzet, mikor gyereke lett, így megadta az anyjának a vágyott kislányt a családba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!