3 év körüli gyereked milyen párnán alszik?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves korától egy szivacspárnán alszik, ami újszülött kortól használható. Egy ideje viszont már nem szeret rajta aludni, inkább az enyémet használja. Szerintem alacsony már neki. Az ovis garnitúrákban is a nagyon lapos párnák vannak. Tiétek ilyenen alszik az oviban?2021. júl. 2. 06:17
1/21 anonim válasza:
Nálunk semmilyen párna nem volt anno az óvodában.
2/21 anonim válasza:
Addig nem aludt pàrnàn, míg nem kapott 2,5 èvesen egy pàrna alakú plüssjátèkot.
Szóval azon alszik.
Oviban emlékeim szerint annyi, hogy ne a lepedőn legyen a feje..
De csak szeptemberben kezd, úgyhogy nem tudom.
3/21 anonim válasza:
A mostani vékony nagypárnán amiket lehet kapni garnitúrában és egy kispárnája is van.
4/21 anonim válasza:
1 centi lapos "párna" van az oviban. Csak annyi a szerepe, hogy ne a lepedőt és az ágyat nyálazzák össze.
5/21 anonim válasza:
Az enyém 2.5 éves, lapos párnán alszik. De ha átjön közénk, akkor szeret nagypárna alján aludni.
6/21 anonim válasza:
Nem alszik párnán. Van neki az a kis lapos, de azt csak ölelgeti éjjel, nem párna funkciót tölt be. Nem igényli még a párnát.
7/21 anonim válasza:
1,5 éves kora óta ilyen párnával alszik:
Akkor vettük neki, amikor állandóan azt láttam, hogy valamit a feje alá gyűr, plüssállatot, takarót párnaként. Nagyon szereti azóta is, puha párna, nem olyan magas, egyszerű mosni is, sablon méretű huzatba belefér. Az ovit most fogja csak kezdeni, úgyhogy még nem tudom ott milyen lesz.
8/21 anonim válasza:
"úgyhogy még nem tudom ott milyen lesz."
Amilyet visztek 🙈
9/21 anonim válasza:
8: nem kell vinni (semmit), (mindent) kapnak a gyerekek, huzat sem kell.
10/21 anonim válasza:
9es, nálunk mindent vinni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!