Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 18 fokban hogyan öltözteted 4...

18 fokban hogyan öltözteted 4 év körüli gyereked?

Figyelt kérdés

Az ég felhős, a nap sem süt, elég borús, kis szél is van.

Hogyan öltözteted fel a gyereket játszótérre, parkba? 2-3 órára.

Kíváncsi vagyok, hogy én vagyok eltájolva, vagy más.

2021. máj. 24. 10:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Én ki szoktam lépni, megnézni milyen idő van. Meleges vagyok és a fiam is.
2021. máj. 24. 10:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Véletlen elküldtem. Szóval ilyen időben hosszú nadrág, hosszú felső, vékony pulcsi (ezt ha kisüt a nap le is veszem)

Nálunk most teló szerint 14 fok van. Süt a nap. Fiamon nincs pulcsi. Ha délutánig még melegszik kicsit akkor már átöltöztetem rövidbe.

2021. máj. 24. 10:29
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
Miért te mit adsz rá?
2021. máj. 24. 10:39
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Bármilyen fura, de 18 fok is többféle lehet. Nem mindegy, hogy szeles, nyirkos, vagy csak hűvös van.
2021. máj. 24. 10:45
 5/11 A kérdező kommentje:

Én fázós vagyok, a fiam nagyon nem.

Tegnap délután 1 és 4 között voltunk kint. Játszótér, vízpart és park volt a program.

Felhős, borús idő volt. Fújt a szél is, hol jobban, hol kevésbé. Fél 4 körül már hűvös lett, erős szél jött, pont a felhőszakadás előtt értünk haza, már csöpögött.

Fiamon farmer hatású, puha anyagú hosszú nadrág, rövid ujjú és egy vékonyabb hosszú ujjú volt, ehhez egy majdnem vászoncipő (vans).

Nem volt melege, kérdeztem.

Mások pedig …

rövid ujjú, hosszú nadrág, szandál/cipő

rövid ujjú, rövidnadrág, sportcipő

pulóver, rövidnadrág, sportcipő

Volt akinek megengedték, hogy mezítláb legyen a homokban.

Egy anyuka meg is kérdezte, hogy megfőzöm a gyereket? S más is furán nézett.

Értem én, hogy rohangálnak, de azért nincs nyár és előtte 2 napig egésznap zuhogott az eső és 14-6 fok volt.

Azt hozzáteszem, hogy egy felnőtt sem volt rövidnadrágban vagy szandálban.

2021. máj. 24. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi tegnap előtt voltunk úgy játszon, hogy rajtam és a fiamon kívül egy gyereken volt rövid ruha. Én úgy is meg akartam sülni 🤷

Viszont ahhoz mincs joga senkinek hogy beleszóljon/beszóljon, hogy te mikor mit adsz a gyerekedre.

2021. máj. 24. 11:19
 7/11 anonim ***** válasza:

A mostani 18 fokban, ami nálunk van: hosszú nadrág, rövid ujjú és melege volt mindkét gyereknek (5 és 2), átöltöztek rövid nadrágba.

De volt már olyan 22 fok is, hogy nem akarták levenni a pulcsit sem.

Rengeteg minden befolyásolja a hőérzetet. Egy 4-5 éves szavára azért már (nagyjából) lehet adni. (kivéve nálunk a napkalap, mert inkább napszúrást kapna).

2021. máj. 24. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is fázós vagyok, a majdnem 4 éves lányom meg nagyon nem. Én elengedtem.... általában én szívem szerint még ráadnék +1 réteget ahhoz képest, amit ő magán komfortosanak talált, de ha hidegebbre fordul, felvesz magától még valamit. A gyakorlat azt mutatja, hogy nem fázik meg így sem...
2021. máj. 24. 13:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi elég szeles helyen lakunk, a kertünkben és az utcánkban általában fúj a szél, ritka a szelcsend. Hosszú nadrág (nem legging, hanem valami attól vastag mackonadrag), rövid póló, pulcsi, mellény. Ha melegedik vagy alább hagy a szél akkor a mellényt leveszik.
2021. máj. 24. 15:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Rövidujjú, rövidnadrág, sportcipő. 14-15 foktól általában ebben van, ha ettől hűvösebb van, plusz pulcsi.
2021. máj. 24. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!