Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg káros, ha egy kisgyere...

Tényleg káros, ha egy kisgyerek (2 év alatti) látja az anyját betétet/tampont cserélni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 15:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
74%

"Aztán ha a gyereke semmit nem mond el neki, mert otthon tabu volt minden (meztelenség, intim kérdések...), akkor majd jön a fejcsóválás, hogy "de nem erre neveltük"."

Nem attól fog mindent elmondani, mert látta az anyját a véres tamponokat kihúzkodni magából, aztán tisztát tenni a helyére. Ez hülyeség.

2021. júl. 1. 16:40
 22/40 anonim ***** válasza:
53%
Bennem az vet fel kérdéseket hogy akkor aki a gyereke előtt csinálja az csinálja az anyja meg a férje még a testvére előtt is ezeket..? Végülis családban marad nem? Ez nem prudseg. Gyakran lát a gyerekem meztelenül, szoktam vele zuhanyozni vagy atoltozni. De az ilyen jellegű higiéniai tevékenységeket egymagam intézem. Lepontozhattok egész nyugodtan, pár napja olyan kérdés volt amikor valaki annak kapcsán győzködte a többieket hogy mennyire jó ha együtt szarik a gyerekkel. Sztem akkor már lehet előtte nemi életet élni vagy kb bmit. Vagy az már nem egy lap..?
2021. júl. 1. 16:41
 23/40 anonim ***** válasza:
68%

"A férjem előtt nem cserélni nem ugyanaz mint a gyerek előtt tabusítani."

Úristen! A tabusítás tudod mit jelent? Nem az a tabusítás, amikor csak beszélsz róla, hanem az, amikor nem beszélsz róla. Ennyi erővel fogd meg a férjedet és k3féljetek egy jót a gyerek szeme láttára, mert milyen dolog az már, hogy "tabusítod" neki a szexet, amikor egy tök normális dolog?

2021. júl. 1. 16:43
 24/40 anonim ***** válasza:
64%

#19 ez hülyeség.

Hogy függ össze, hogy mindent megbeszélünk azzal, hogy megmutatom a véres tamponomat?

Nem titok a menstruáció, de nem is mutatjuk meg. A kakimat sem mutatom meg neki. Ha gond van mégis szól, hogy nézzek rá. Pl. amikor a céklától pirosas volt a pisije egyből szólt.

Nem attól függ a bizalmas kapcsolat, hogy mint az állatok, semmi privát szférát nem hagyunk magunknak.

"Egyébként ki lehet szúrni, hogy melyik családban a legnagyobb a prüdéria, mert azok a gyerekek bámulják a legjobban a másikat."

Igen, úgy lehet kiszúrni, hogy az egyik gyerek elmeséli, hogy látta anyu véres tamponját vagy pelenkát hord 😂. A bámulás teljesen más. Az egyik gyerek kíváncsibb, mint a másik. Ennyi.

2021. júl. 1. 16:44
 25/40 anonim ***** válasza:
79%

#19! Honnan tudod, hogy melyik családban mi a szokás? Végig kérdezed a szülőket?

Nálam pl.volt a délutáni alvásnál egy mutogatós történet, pedig anyám aztán nem volt szégyellős, állandóan pucérkodott otthon. ( Engem amúgy nagyon zavart gyerekként, és még most is.) Akkor én most hazudok, vagy nem is létezem?🤔

2021. júl. 1. 16:45
 26/40 anonim ***** válasza:
72%
23 a kettőt párhuzamba hozni teljesen felesleges, alma-burgonya. De úgy sem győzzük meg egymást. Én nem is akarlak meggyőzni, ahogy írtam is, szerintem mindenki csinálja úgy ahogy neki jó, egyiktől sem lesznek a gyerekek lelki sérültek.
2021. júl. 1. 16:47
 27/40 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy sztem csak simán undorító, nem káros. Én ezzel nem esek senkinek. Nem is győzködik senkit de hát szokás szerint le lett prűdözve mindenki aki nem tolja a kölyke arcába a menstruációs vérét.
2021. júl. 1. 16:56
 28/40 anonim ***** válasza:
76%
Nem káros, fel sem tudja fogni, mi az. Nem értem, miért írták előttem, hogy elmondja a bölcsiben a többi gyereknek. Az én lányom nem bölcsis, de már elmúlt kétéves, el nem tudnám képzelni, hogy ezt elmondja vkinek. Hiszen még beszélni is alig tud, kifejezni meg főleg nem tudja magát. Amúgy én sem szívesen cserélem előtte, de volt hogy rám tört pont akkor. Nem bújok el előle, de nem is mutogatom. Szerintem van arany középút is. Nem értem a két végletet, hogy titkolózni kell, de azt sem, hogy mindent előtte csinál vki.
2021. júl. 1. 17:38
 29/40 anonim ***** válasza:
73%

Pedig hidd el, hogy elmondja. Sőt! Kapaszkodj meg: olyanokat is elmondanak, ami meg se történt, mert élénk a fantáziájuk. Múltkor azt mondta a lányom, hogy terhes vagyok. Megyek be az óvodába és mindenki gratulált nekem a kisbabához.

2021. júl. 1. 17:56
 30/40 anonim ***** válasza:
86%
28 azért nem érted mert a te lányod 2 éves az enyém meg 4. Majd megérted idővel. Mindent elmondanak. Mindent.
2021. júl. 1. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!