Tényleg káros, ha egy kisgyerek (2 év alatti) látja az anyját betétet/tampont cserélni?
"Aztán ha a gyereke semmit nem mond el neki, mert otthon tabu volt minden (meztelenség, intim kérdések...), akkor majd jön a fejcsóválás, hogy "de nem erre neveltük"."
Nem attól fog mindent elmondani, mert látta az anyját a véres tamponokat kihúzkodni magából, aztán tisztát tenni a helyére. Ez hülyeség.
"A férjem előtt nem cserélni nem ugyanaz mint a gyerek előtt tabusítani."
Úristen! A tabusítás tudod mit jelent? Nem az a tabusítás, amikor csak beszélsz róla, hanem az, amikor nem beszélsz róla. Ennyi erővel fogd meg a férjedet és k3féljetek egy jót a gyerek szeme láttára, mert milyen dolog az már, hogy "tabusítod" neki a szexet, amikor egy tök normális dolog?
#19 ez hülyeség.
Hogy függ össze, hogy mindent megbeszélünk azzal, hogy megmutatom a véres tamponomat?
Nem titok a menstruáció, de nem is mutatjuk meg. A kakimat sem mutatom meg neki. Ha gond van mégis szól, hogy nézzek rá. Pl. amikor a céklától pirosas volt a pisije egyből szólt.
Nem attól függ a bizalmas kapcsolat, hogy mint az állatok, semmi privát szférát nem hagyunk magunknak.
"Egyébként ki lehet szúrni, hogy melyik családban a legnagyobb a prüdéria, mert azok a gyerekek bámulják a legjobban a másikat."
Igen, úgy lehet kiszúrni, hogy az egyik gyerek elmeséli, hogy látta anyu véres tamponját vagy pelenkát hord 😂. A bámulás teljesen más. Az egyik gyerek kíváncsibb, mint a másik. Ennyi.
#19! Honnan tudod, hogy melyik családban mi a szokás? Végig kérdezed a szülőket?
Nálam pl.volt a délutáni alvásnál egy mutogatós történet, pedig anyám aztán nem volt szégyellős, állandóan pucérkodott otthon. ( Engem amúgy nagyon zavart gyerekként, és még most is.) Akkor én most hazudok, vagy nem is létezem?🤔
Pedig hidd el, hogy elmondja. Sőt! Kapaszkodj meg: olyanokat is elmondanak, ami meg se történt, mert élénk a fantáziájuk. Múltkor azt mondta a lányom, hogy terhes vagyok. Megyek be az óvodába és mindenki gratulált nekem a kisbabához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!