Tényleg káros, ha egy kisgyerek (2 év alatti) látja az anyját betétet/tampont cserélni?
Anya pelusa? Te jó ég.
Dehogy természetes nekik minden. Jobban figyelnek, mint gondolnád.
Miért nem lehet elmondani hogy a néniknek, anyukáknak néha szükségük van erre a bugyijukban. Anya pelusa... Ez iszonyú gáz.😂
"Nekik meg minden természetes amit anya csinál, épp úgy mint, ha kitörlöd a feneked."
Hát én azt sem csinálom elötte...
A wc tabu. Had legyen már napi párszor pár percem ott szabadon... ha ordít az ajto elött, akkor ordít.
Most bilizúnk, ha kakil én is kivonulok és nem nézem... a pisilést meg totál egyedül oldja meg.
Ez az anya pelusa... ez is nekem olyan izé....
Nem hiszem, hogy káros lenne, bár valóban benne lehet a pakliban, hogy utánozni akarja anyát és butaságot csinál.
Nekünk sem lehet zárni az ajtót, a nagyobb gyerekem úgy 6 éve tud járni, de soha nem fordult elő, hogy előtte kellett volna cserélnem, ha pont akkor akart volna jönni akkor mindig kitámasztottam a lábammal az ajtót
#14 az én gyerekeim is látnak tampont meg betétet. Nem titok, hogy a lányok, nők ilyet használnak.
De nem cserélem előttük, még a férjem előtt sem, pedig ő már mindent látott.😂
De sok prűd p. van itt.
Aztán ha a gyereke semmit nem mond el neki, mert otthon tabu volt minden (meztelenség, intim kérdések...), akkor majd jön a fejcsóválás, hogy "de nem erre neveltük".
3 év alatt az égvilágon semmi baja nem lesz tőle, ha előfordul hogy lát.
3-6 év közötti ovisok is egymás előtt intéznek mindent, mert nincsenek ajtók az oviban. Kaki, pisi, nincs tabu.
Egyébként ki lehet szúrni, hogy melyik családban a legnagyobb a prüdéria, mert azok a gyerekek bámulják a legjobban a másikat.
Ahol apu-anyu nem titkolózik, bemehetnek a mosdóba, ott nincs "mutasd meg én is megmutatom".
Persze nem kell az orrába tolni, de ha természetesen kezelik, annak is fogják tartani.
17 tőlem aztán mesélheti a bölcsiben, hogy anyának betét van a bugyijában. Szerinted melyik nevelő nem hallott még hasonlót? Vagy akár még cifrábbat... ott is nők dolgoznak, senki nem fog rajta meglepődni, hogy anyukának betéte van.
A férjem előtt nem cserélni nem ugyanaz mint a gyerek előtt tabusítani. A gyereket meg általában nem az érdekli, hogy anya mit csinál csak simán egy légtérben akar lenni az anyjával.
Ha pedig kérdez akkor korának megfelelően lehet válaszolni ahogy már más is írta anya betétet használ néha.
Ez megint egy olyan kérdés ahol nem értem miért kell így egymásnak esni. Egyik sem káros, mindenki csinálja úgy ahogy neki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!