Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit eszik a 2 évesetek?...

Mit eszik a 2 évesetek? Főzeléket?

Figyelt kérdés
Nagymama piszkálódik, hogy a gyerek azt eszi, amit mi. Mert egy ekkora gyereknek főzelékeket kellene ennie. Érdekelne, más 2 éves gyereke mit eszik?
2021. júl. 1. 14:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Na most arra a kérdésre reagálnék, hogy mégis ki készít a gyerekének főzeléket. Az a normális anyuka, aki a saját étkezési szokása miatt nem akarja elzárni vagy válogatóssá tenni a gyerekét mástól. A mi családunkban igazából mindenki eszik főzeléket, de kettőt kifejezetten csak én eszek meg. Tökfőzeléket és spenótot. Érdekes módon anyum kipróbálta és mai napig is készít nekem. Méghozzá úgy, hogy már felnőtt vagyok. Have a problem?

Ennek ellenére más ételek tekintetében én nagyon csúnyán válogatós lettem. Tehát úgy gondolom, hogy pontosan idejében mindent meg kell mutatni a gyerekeknek. Mert különben visszaüthet és még ennyit sem eszik meg. A főzelék pedig ráadásul kifejezetten egészséges, feltéttel változatos étel is.

2021. szept. 1. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!