Hogy kössem fel a haját?
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék lányos, vagy hozzám hasonlóan "vegyes" anyukáktól. 🙂
Kislányom két hete töltötte be az 1 éves kort. Szép hosszú haja van, lassan a szemébe fog lógni, plusz hőség is van, így evidens volt az elhatározás, hogy kössük fel, csináljunk neki pálmafát. Na, a gyakorlati része hamar megakadt, pedig mindent próbáltam a kezébe adni, játékot, babakekszet, még olyan dolgokat is, amiket amúgy nem szokott megkapni (pl telefon), hátha a tiltott gyümölcs lebilincseli. De nem, teljesen esélytelen, hogy nyugton maradjon, amíg megcsinálom.
Nektek hogy sikerült? Örömmel olvasnék pár tippet. A nagyfiammal nem voltak ilyen "problémák", de lányos dolgokban még nem vagyok annyira jó. 😅
Ilyenkor nehéz, esetleg tükör előtt érdemes megpróbálni, szeretik nézegetni magukat. Ha nem megy, akkor vagy csat, vagy vizezd be picit és ennyi.
Itt hónapok is számítanak, lehet, hogy már karácsonykor hagyni fogja.
Köszi, ment a zöld mindenkinek.
Igazából élénken emlékszem az unokahúgommal való kínlódásra, ő volt olyan, hogy az istenért sem hagyta soha, bátyámék (a szülei) meg ráhagyták, és még oviban meg iskolában sem lehetett copfba kötni a haját, állandóan lógott neki, tűrögette a szeme elől, nézni is rossz volt. Ellenben a rövidre vágásról hallani sem akart. Persze ő most már 15 éves, és összefogja magának, de jó lenne, ha a lányom megszokná ennél egy kicsit előbb 😄
Jöhetnek még válaszok vagy tippek, ha vannak. Ha még kicsi hozzá, és esetleg adnom kell neki x hónapot hogy engedje, azt is elfogadom, de mint mondtam, nincs tapasztalatom, hogy mikortól lenne ez reális, hogy össze legyen kötve neki.
Ki mondta, hogy rövidre? Ne lógjon a szemébe, tarkójára.
Gyakran szebb, mint a 10 szál, meredező copfban a feje tetején...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!