Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves lányomnak eltört a...

5 éves lányomnak eltört a csuklója. Könyékig gipszelt. Fel kell kössem neki? A kórházban nem kötötték fel.

Figyelt kérdés

2017. ápr. 27. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Nem, a keze így is védve van kellően. Ha zavarná, akkor felkötheted, de szerintem az kényelmetlenebb. Ő azért már megérti, hogy óvatosabb legyen vele.

Jobbulást neki!

2017. ápr. 27. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ovis voltam (15 éve) 4-5 éves forma körül nekem is el volt törve a kezem,és nekem felkötötték,de volt,hogy lógatva kényelmesebb volt..szóval ahogy a kislányodnak "jól esik".. kösd fel neki,kérdezd meg,hogy kényelmes-e, aztán majd kibújik belőle ha esetleg nem.

Mielőbbi jobbulást kívánok a kis lurkónak. :)

2017. ápr. 27. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Felkellene kötni, így nem terheli a vállát, nem dagad be a gipszbe.

Ha a fásli vagy sál vágja a nyakát akkor a gyógyászati segédeszköz boltban, vagy gyógyszertárban lehet venni szivacsos kartartó hevedert. Gyerekeknek is van. Több színű is.

Éjszaka ha fájlalja adj neki fájdalomcsillapítót, első pár nap rossz lesz neki. Lehet gipszet is kell cserélni ha bedagad neki és szoros lesz.

2017. ápr. 27. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is viltam már gipszben. Az első pár napon jobban fájt a kezem, ha csak lógott a kezem és húzta a gipsz, ezért kobb volt felkötve. később már nem volt rá szükség. Ha neki így is "kényelmes", nem fáj, akkor felesleges.
2017. ápr. 27. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem felkototttek. Tobbszor is volt. Kenyelmesebb volt, nehez a gipsz.
2017. ápr. 27. 22:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, felkötöttem. Én is úgy gondoltam, hogy jobb, de tapasztalatom nincs ezügyben.
2017. ápr. 28. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!