5 éves lányomnak eltört a csuklója. Könyékig gipszelt. Fel kell kössem neki? A kórházban nem kötötték fel.
Nem, a keze így is védve van kellően. Ha zavarná, akkor felkötheted, de szerintem az kényelmetlenebb. Ő azért már megérti, hogy óvatosabb legyen vele.
Jobbulást neki!
Amikor ovis voltam (15 éve) 4-5 éves forma körül nekem is el volt törve a kezem,és nekem felkötötték,de volt,hogy lógatva kényelmesebb volt..szóval ahogy a kislányodnak "jól esik".. kösd fel neki,kérdezd meg,hogy kényelmes-e, aztán majd kibújik belőle ha esetleg nem.
Mielőbbi jobbulást kívánok a kis lurkónak. :)
Felkellene kötni, így nem terheli a vállát, nem dagad be a gipszbe.
Ha a fásli vagy sál vágja a nyakát akkor a gyógyászati segédeszköz boltban, vagy gyógyszertárban lehet venni szivacsos kartartó hevedert. Gyerekeknek is van. Több színű is.
Éjszaka ha fájlalja adj neki fájdalomcsillapítót, első pár nap rossz lesz neki. Lehet gipszet is kell cserélni ha bedagad neki és szoros lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!