Csak egy kis felmérés. Adnád bölcsődébe a gyerekedet, ha nem lenne feltétlenül muszáj visszamenni dolgozni?
Nem, de nem a gyerekek miatt. Én vagyok önző dög, imádom őket magam mellett. Ha az anyagiak megengedik, akkor a programcsinálás sem akadály, el lehet menni mindenféle játszóházba, bandázni, stb.
De nekem dolgoznom kell.:(
:) Szintén az "önző dögnek" mondanám magam én is!
Dehogy adnám, ameddig lehet itthon lennék vele. Mi eddig is állandóan mentünk, szóval társasága mindig volt. Itthon is vagy együtt játszunk, vagy el van egyedül is. Imádok vele itthon lenne. De sajnos szerdán kezdjük a bölcsit! :(
Ha nem kellene visszamenni dolgoznom nem adnám be,de ha nem dolgoznék be sem vennék!Ha nem kellene visszamenni dolgoznom miért is adnám be?Én otthon here-vere a gyerek meg a bölcsiben?Szívem megszakad így is,de sajnos muszáj 2 évesen elkezdeni a bölcsit,mert a gyes nagyon kevés.
Kislányommal még itthon maradtam,de 2 gyerekre már az 24eft semmi.(mondjuk 1-re is)Viszont az óvodára már szükségük van a gyerekeknek,igaz az első 2 hétben sírva jöttem haza,hogy ott kellett hagyjam a lányom,most a fiammal lesz így:(Én nehezebben viselem az elválást,mint ők,szerencsére.A bölcsi szülői értekezletén felsorolták kiket vettek fel és mikor a fiam nevét mondták én már akkor elbőgtem magam.
Röviden nem adnám be bölcsibe ha nem ilyen világot élnénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!