Nem szívesen vinném bölcsibe. Párszor előfordult már, hogy megijedt és keservesen sírt, ha egy vele egyidős gyerek ordított. Ráér ezeket az oviban megszokni.
2010. aug. 26. 10:59
12/20 anonim válasza:
Nem!
2010. aug. 26. 11:50
13/20 anonim válasza:
Nem, de nem a gyerekek miatt. Én vagyok önző dög, imádom őket magam mellett. Ha az anyagiak megengedik, akkor a programcsinálás sem akadály, el lehet menni mindenféle játszóházba, bandázni, stb.
De nekem dolgoznom kell.:(
2010. aug. 26. 11:52
14/20 anonim válasza:
két éves kora után én adnám. mondjuk akkor magánbölcsibe hetente két vagy három nap. nem hinném hogy rosszat tennék vele. de sajnos nem tehetem így lassan megyek vissza dolgozni és a kisfiam megy rendes bölcsibe minden nap.
2010. aug. 26. 12:27
15/20 anonim válasza:
:) Szintén az "önző dögnek" mondanám magam én is!
Dehogy adnám, ameddig lehet itthon lennék vele. Mi eddig is állandóan mentünk, szóval társasága mindig volt. Itthon is vagy együtt játszunk, vagy el van egyedül is. Imádok vele itthon lenne. De sajnos szerdán kezdjük a bölcsit! :(
2010. aug. 26. 12:27
16/20 anonim válasza:
Nem!
2010. aug. 26. 12:48
17/20 anonim válasza:
Nem adnám egyáltalán bölcsibe ebben az esetben. Nálunk nincs is bölcsőde, és mindhárom gyerekkel itthon voltam a maximális ideig GYES-en, vagyis a legkisebb most még csak 20 hónapos.De maradok vele is. A középső gyerekem is csak 4 évesen kezdte az óvodát, és semmi gondja nem származott belőle, hogy nem járt gyerektársaságba rendszeresen.
2010. aug. 26. 13:27
18/20 anonim válasza:
Nem adnám, amit gyerekekkel kell töltenie időt, azt el is tölti, játszótéren, játszóházban, barátokkal. Szerencsére nem is kell, remélem a kistesóval is itthon tudok maradni.
2010. aug. 26. 13:35
19/20 anonim válasza:
Ha nem kellene visszamenni dolgoznom nem adnám be,de ha nem dolgoznék be sem vennék!Ha nem kellene visszamenni dolgoznom miért is adnám be?Én otthon here-vere a gyerek meg a bölcsiben?Szívem megszakad így is,de sajnos muszáj 2 évesen elkezdeni a bölcsit,mert a gyes nagyon kevés.
Kislányommal még itthon maradtam,de 2 gyerekre már az 24eft semmi.(mondjuk 1-re is)Viszont az óvodára már szükségük van a gyerekeknek,igaz az első 2 hétben sírva jöttem haza,hogy ott kellett hagyjam a lányom,most a fiammal lesz így:(Én nehezebben viselem az elválást,mint ők,szerencsére.A bölcsi szülői értekezletén felsorolták kiket vettek fel és mikor a fiam nevét mondták én már akkor elbőgtem magam.
Röviden nem adnám be bölcsibe ha nem ilyen világot élnénk!
2010. aug. 26. 17:01
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Látom a többség ha teheti vagy tehetné inkább nem adná bölcsibe. Sokan szoktak a közösségre hivatkozni, és bár gyerekfüggő én is azt gondolom, hogy ráérnek közösségeb kerülni 3 évesen is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!