Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A barátnőm nem mos kezet...

A barátnőm nem mos kezet pelenkazas után, ez csak engem zavar?

Figyelt kérdés

Egy idősek a kisbabaink. Elkezdunk osszejarni a napokban. 1x nala, 1x nalam voltunk.

Pelenkazas után nem mos kezet, ez egy nagydolgos pelus csere után tűnt fel. Utána osszefogdossa a gyerekek játékát, amit a szajukba vesznek es a hamijukat.

Egyszerűen kivagyok ettől. Utólag is.

Szerettem volna szólni, de nem mertem, mert féltem, hogy megbantom. Próbálkoztam azzal, hogy látványosan, hangosan mondtam hogy elmegyek kezet mosni miután a sajatomnak cseréltem. Én mondjuk előtte is van, hogy kezet msosok, ha piszkosnak érzem.

Legközelebb fogok szólni, csak még ki kell gondolnom, hogy ne sertsem meg. Ezt egyáltalán nem szeretném.

Ti hogy vagytok ezzel? Zavarna ebben az esetben? Mostok kezet utána?

2021. jún. 12. 07:49
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
69%

utolsó, fura, hogy hány kérdés van, ahol mindenki egyetért abban, hogy milyen gusztustalan, amikor anyós vendégségbe megy és nem mos kezet vécé után. Akkor most hol az igazság?

Nekem a pelenkázás egyenlő egyfajta vécézéssel, ergo utána kezet fogok mosni. Ettől még nem lesz senki tisztaságmániás.

Főzés közben/után is kezet mosok, pedig csak kaja ment a kezemre.

2021. jún. 12. 11:10
 22/39 anonim ***** válasza:
75%

Akik nem mosnak kezet pelenkázás után, azok akkor sem, mikor ők mennek wc-re?

Bár nem csodálkozom... Körmösként sajnos látom, mennyire nem tudnak kezet mosni az emberek... Kedden a vasárnapi fasírt maradványai a körmök alatt, a körömkefét nem ismerik, de sokan a szappanos kézmosást sem...

Nem ritka, hogy felnőtt embereket kell tanítanom kezet mosni, és ez nekik egyáltalán nem kellemetlen! Nekem égne az arcom a helyükben, mikor megmutatom, hogy mire való a körömkefe, mert még sosem használta, és nem is tart otthon, a kosz meg "úgyis kiázik mosogatásnál".

De persze ha ha a körmüknek bármi baja lenne, azért én lennék a hibás, nem az, hogy nekik csak havonta egyszer tiszta a kezük, mikor nálam megmossák rendesen.

2021. jún. 12. 11:16
 23/39 anonim ***** válasza:
80%

"Nagyanyáink vinnyognának ezen a kényességen :D "

A nagyanyád korosztálya főzte és hipózta a pelenkát, a mellét pedig neomagnollal mosta szoptatás előtt (nyilván utóbbi túlzás, az előbbi pedig a modern mosógépek korában szintén az)... 🙊 Biztos nem neked adna igazat. ;)

Hihetetlen, hogy milyen igénytelenek egyesek, hogy a szimpla kézmosást is luxusnak tartják.

2021. jún. 12. 11:38
 24/39 anonim ***** válasza:
16%

Egy egészséges baba-mama kapcsolat tele van bacikkal.

Elképesztő, hogy ennyire ki kell ezen borulni.

A Covidnak meg ehhez semmi köze.

2021. jún. 12. 12:11
 25/39 anonim ***** válasza:
12%
Nagyim soha életében nem használt se hipót, se neomagnolt. A tiéd biztosan, nézd meg, milyen utódja lett..
2021. jún. 12. 12:12
 26/39 anonim ***** válasza:
82%

"Egy egészséges baba-mama kapcsolat tele van bacikkal." - jól van, otthon azt csinál mindenki, amit akar, de ha elmegyek máshoz, ALAP, hogy megmosom a kezem, főleg, hogy más kisbabája is ott van, más gyerekének a játékait tapogatom össze.

Ne másnak kelljen már tolerálni a szarodat, és ezt értsd szó szerint.

2021. jún. 12. 12:41
 27/39 anonim ***** válasza:
28%
Én sem szoktam kezet mosni utána. 💁‍♀️ Rögtön viszem a kukába, gyerek a kezemben, elfelejtem. Semmi bajunk. Sose volt még beteg, és én sem. Lehet lepontozni XD
2021. jún. 12. 13:41
 28/39 anonim ***** válasza:
68%
Elég igénytelen a csaj.
2021. jún. 12. 14:36
 29/39 anonim ***** válasza:
43%
Lehet, hogy nedves torlovel torli at a kezet. Nem tudhatod, nem szolnek bele, ha nem szeretnem elrontani a barati kapcsolatot.
2021. jún. 12. 16:19
 30/39 anonim ***** válasza:
73%

Nagydolog utáni peluscserekor, hiába nem érek hozzá, érzem hogy kakaszagú a kezem, emiatt is mindig megmosom. Amúgy se szeretem ha popsikrémes marad a kezem.

De a lényeg szerintem is az, hogy otthon mindenki azt csinál amit akar, de vendégségben illik kezet mosni. És tényleg, aki kakis peluscsere utan nem mos kezet, az nagy wczés után sem? Mert ez kb ugy az.

2021. jún. 12. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!