Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A barátnőm nem mos kezet...

A barátnőm nem mos kezet pelenkazas után, ez csak engem zavar?

Figyelt kérdés

Egy idősek a kisbabaink. Elkezdunk osszejarni a napokban. 1x nala, 1x nalam voltunk.

Pelenkazas után nem mos kezet, ez egy nagydolgos pelus csere után tűnt fel. Utána osszefogdossa a gyerekek játékát, amit a szajukba vesznek es a hamijukat.

Egyszerűen kivagyok ettől. Utólag is.

Szerettem volna szólni, de nem mertem, mert féltem, hogy megbantom. Próbálkoztam azzal, hogy látványosan, hangosan mondtam hogy elmegyek kezet mosni miután a sajatomnak cseréltem. Én mondjuk előtte is van, hogy kezet msosok, ha piszkosnak érzem.

Legközelebb fogok szólni, csak még ki kell gondolnom, hogy ne sertsem meg. Ezt egyáltalán nem szeretném.

Ti hogy vagytok ezzel? Zavarna ebben az esetben? Mostok kezet utána?

2021. jún. 12. 07:49
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
52%

Van ilyen tisztaságmániás barátnőm, még a papucsot is fertőtleníti utánam.

Elfogadtam, hogy beteg, szeretem így is. Biztos ő is így van veled.

2021. jún. 12. 10:05
 12/39 anonim ***** válasza:
66%
És akkor csodálkozunk, hogy a legtöbb felnőtt nem ismeri a szappant.. m😂
2021. jún. 12. 10:17
 13/39 anonim ***** válasza:
76%
Én nagyon messze vagyok a tisztaságmániástól, de pelenkázás után mosok kezet. A vécén sem nyúlok bele a termékbe, mégis elmegyek kezet mosni. Az, hogy otthon mit csinál, nem érdekelne, de az zavarna, ha nálunk nem mosna kezet.
2021. jún. 12. 10:20
 14/39 anonim ***** válasza:
71%

2-es vagyok

Ne haragudjatok, de a wc papírral amikor magadat törlöd sem érsz kakához, pisihez, bőrödhöz sem..

Mégis kezet kell mosni.

Ellenőriztem én élelmiszerüzemben wc-ből kilépő embereknek tenyérről levett mintáit....

Hagy ne részlezzem...

Nyilván egy pelust kívülről megfogva nem lesz semmi a kezeden..de amit törölgeted a babapopót, akkor tuti

2021. jún. 12. 10:34
 15/39 anonim ***** válasza:
44%
Nekünk mosható popsitörlő van, sokkal vastagabb mint az eldobhatók, tehát egy kiadós után sincs hogy hozzáérnék a nagy dologhoz, de akkor is a kézmosás elég alap.
2021. jún. 12. 10:37
 16/39 anonim ***** válasza:
27%

Juj, és akkor mi van? :DDDDDDDDDD Koszos lesz, tádámm. És ennyi.

A kezeket vizsgáltad? Ne tudd meg , a szádban mi van, a talpad alatt és a levegőben! :O Lehet, hogy érdemes lenne normális szinten tartani a félelmeket, nem minden baktérium halálos! Olyan csajnak tűnsz, aki a mellét is fertőtleníti szoptatás előtt :D

2021. jún. 12. 10:39
 17/39 anonim ***** válasza:
48%

Akkor nem fertőtlenít a popsitörlő csak szétkeni a bacit?? Akkor a baba puncusánál is ott maradtak az apró székletdarabok?(ugye pelusnál a kaka mindent beterít peluson belül)..

Ez nagyon kiábdrándító, én abban a tudatban voltam, hogy az fertőtlenít, tisztító cuccba van màrtva és testápolóba, attól nedves..

A wcpapír semmibe sincs mártva és könnyen átàzik, plusz ott a kilincs(ami pelusozàsnál nincs)...

2021. jún. 12. 10:45
 18/39 anonim ***** válasza:
82%
Őszintén szólva ha olyan a baba, akkor ezek a popsitörlők még gombásodást is elősegítik, sem a gyerekorvosok, sem a védőnők nem szeretik és nem is ajánlják. És az újgenerációs törlők még hirdetik is, 99% víz.
2021. jún. 12. 10:50
 19/39 anonim ***** válasza:
23%
Nagyanyáink vinnyognának ezen a kényességen :D Elképesztően kényszeresek a mai anyukák és szerintem azért, mert nagyon ráérnek.
2021. jún. 12. 10:52
 20/39 anonim ***** válasza:
70%
Fú, bakker, és akkor csodálkoztunk itt, hogy miért kellett a kézmosást reklámozni, meg elmagyarázni, amikor kitört a COVID. "Csak akkor mosok kezet ha úgy érzem szükséges." - na, mert biztosan mikroszkópikus látásod van, és látod az E. Colit a kezeden. Szép! :D
2021. jún. 12. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!