22 hónapos gyereketek mit csinál ha pl sírni lát titeket?
Figyelt kérdés
Eddig még csak egyszer látott engem sírni, kicsit meglepődött, egyszer megsimogatott, de aztán játszott tovább. Olvastam, hogy ebben a korban már jobban át kellene érezni, ha a másik pl szomorú, megölelni, próbálni vigasztalni. Aggódjak, hogy az én gyerekem még nem csinál ilyesmit?2021. jún. 10. 07:04
1/10 anonim válasza:
24hós a fiam. Kb pont 2 hónapja csinálja azt, hogy mondja, anya szomorú. Azt először simogat, majd ajándékokat hoz (játék, fadarab, kavics... amkt talál).
(Terhes vagyok, ráadásul itthon is vannak problémák, látott mostanában párszor sírni)
2/10 anonim válasza:
17 hònapos, megkerdezi "anya, jolvan?" Ès összevonja a szrmoldoket, maszik ram.
3/10 anonim válasza:
A nagy megijedt, nyafogni kezdett, hogy hagyjam abba. Most is így reagál, 4 évesen.
A kicsi kényeztetett, hozott zsepit, odabújt, aknortájt kezdte a hűtőt nyitni, volt, h hozott inni nekem. 😄 3 éves, most is ezt csinálja.
4/10 anonim válasza:
Nekem ennyi idős a fiam, O sem értette a sirast, de mondtam neki hogy "most nagyon szomorú vagyok" és akkor odajött megsimogatott majd elment.
5/10 anonim válasza:
És kisebbként vajon mi a normális reakció? Csak mert az enyém kinevet 1 évesen. Pedig azt hittem sírás lesz, mert azt olvastam.
6/10 anonim válasza:
Addig jo míg nem érzik át és nem terheket vállal magára. Azokkal még nem tudna megbirkozni tehetetlennek érezné magát
7/10 anonim válasza:
Miatta látott eddig csak sírni, 2,5 éves egyébként, amikor valami baleset történt vele pl nagyot esett stb. Olyan aranyosan mondta, hogy anya ne aggódj, velem minden rendben, anya ne sírj. 🥺
8/10 anonim válasza:
Teljesen normális volt a reakciója.
Azt akarnád, hogy jobban átvegye a bánatod, netalán terapeutád legyen? Jesszus..
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) 5-ös; nem tudom, de barátnőm kislánya 9 hónapos és ő is kinevette az anyukáját, amikor sírt :D
2021. jún. 10. 09:57
10/10 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, természetesen nem várnék ilyesmit. A 2 éves státuszon kérdés, hogy ha sírni lát vkit a gyerek, akkor vigasztalja e, pl zsebkendőt, vagy játékot visz oda neki. Ezért kérdeztem, hogy más hasonló korú babáknál mi a reakció
2021. jún. 10. 10:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!