Milyen ajándékot vegyünk?
Keresztszülők leszünk viszont a leendő keresztgyereknek meg van mindene!1 éves
Teljesen tanácstalan vagyok ajándék ötletben.szinte mindent megörökölt a tesójatól
Amit a családi-baráti körben mi adtunk keresztelő ajándékként (3 keresztgyerekünk van): egy kislánynak arany fülbevaló (nálunk divat), másik kislánynak névre szóló mesekönyv és arany angyalkás medál, kisfiúnak névre szóló étkészlet (bögre, tányér, müzlistál, evőeszközök).
Ahol nem mi voltunk a keresztszülők, adtunk névre szóló takarót, gyerek evőeszközkészletet gravírozva, ezek mellé kis játék.
Nekem az ilyesmi ajándékok nagyon tetszenek, persze ezekbe bele kell számítani, hogy jó előre meg kell rendelni őket:
[link] (ez már mondjuk 40 ezren felül van, ahogy látom az árlistát)
Emlék is, hasznos is. Meskán is körül lehet nézni hasonló ötletek után.
De ha végképp mindene megvan én azt sem tartom elvetemült ötletnek (persze a szülőkkel egyeztetve), hogy vennék valamit kisebb értékben, ami tényleg emlék lesz és az ajándékra szánt összeget betenném a gyerek Start számlájára.
Az utolsó láda valami irgalmatlanul túlárazott és nem is praktikus, az étkészletek viszont szuperek.
Fiúnak adnék ezüst gravírozott kanalat ,kést, villát, vagy egy komolyabb órát, karkötőt, ezüst kulcstartót, szobrot..
Most azert, mert nalatok gagyi hulyesegek ajandekozasa a szokas, amit evek mulva nem tud emlekkent elovenni, nem kell masokat lenezni.
Idiota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!