Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden vécézésnél kakil is....

Minden vécézésnél kakil is. Ez probléma?

Figyelt kérdés

Közel 4 éves lányom nagyon gyakran kakil. Gyakorlatilag minden alkalommal, amikor elmegy pisilni, kakil is egy keveset. Ez napi 6-7 alkalom is lehet és szinte minden nap ez van.

Jó evő gyerek, nem válogatós, mindent megeszik, oviban és itthon sincs össze-vissza idopontokban evés, betartjuk a reggeli-tizorai-ebed-uzsi-vacsi idopontokat.

Egy picit már furcsallom ezt az állandó kakilast... Azon kívül hogy néha elég kényelmetlen szitu (pl játszótéren), nem tudom hogy ez nem-e valami gasztroenterologiai probléma. Az anyagcseréje elég gyors, és hiába eszik viszonylag sokat, összesen 12 kg (mondjuk nővére meg én is vékonyak vagyunk). Forduljak orvoshoz? Esetleg volt valakinel hasonló?

2021. jún. 5. 21:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is híg ilyenkor a széklet, bizony lehet baj. A lányom is rengetegszer kakilt egy nap, kicsi volt a súlya. Évek volt mire kiderült hogy cöliákiás, már a csontjai is kezdtek rámenni.

Én a helyedben sos csinálnék egy házi glutén tesztet, pár csepp vér kell hozzá. A legpontosabb a biocard nevű, az 5-6 ezer ft, de lehet kapni a dmben is olcsóbban.

Ha esetleg pozitiv, ami sztem eléggé esélyes, a gasztroenterológiára is hamarabb bejuttok.

2021. jún. 6. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!