Mit vinnétek másfél évesnek másfél órás autó útra?
Attól függ, mikor indultok. Ha alvásidőhöz közel, akkor lehet, hogy átalussza az utat.
Amúgy olyat, amivel otthon is szívesen játszik. Ez nálunk a kisautó. Hosszú (4-5 órás) út előtt kap egy újat, azzal egész végig elvan.
Nekünk volt egy játék, amit vittünk vele mindenhova. Fél éves korától jártuk az országot vele (kórházakba, beteg volt).
Persze idővel mindig újabb útitársa lett, ahogy nőtt. De egy játék mindig utazott velünk.
Mikor?
Mi lesz utàna?
Haza ugyanennyi?
Nálunk a könyv adu.. meg mindig van valami játék aktuálisan..
Egy kisautó, vagy egy baba vagy most 3,5 h úton a rubik kocka volt a nyerő
Mi általában úgy időzítettünk, hogy alvás legyen benne.
Amúgy ceruza-füzet mert elfirkálgat. Kisautó/traktor, könyv, macija, zenélős zongora... mikor mi.
1x volt olyan, hogy semmi nem volt jó, akkor telefonról nézett az utolsó negyed órában mesét 🤷♀️
Amilyen játékot szeret, vagy ha van alvós "barátja" akkor azt mindenképp.
Ha engeded akkor mese tableten, telefonon.
Az én 1,5 éves lányom hányós, szóval én 2 textil pelust + vödör + víz is viszek 😁
Túl vagyunk rajta. Igazából egy csomó játékot tettem, de feleslegesen. Lefoglalta magát 😅
Haza úton aludt kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!