Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tudnám megoldani 1...

Moncsicsiszilvi kérdése:

Hogyan tudnám megoldani 1 napra a tápszert a babának?

Figyelt kérdés
Az előre bekevert tápszer nem jöhet szóba mert 2 órán belül nem tudja elfogyasztani. Kórházba kell vinnem vizsgálatra és egész nap eltarthat. Legjobban a tápszer por kiadagolása és szállítása okoz problémát mert termoszunk az van a víznek. Ki hogyan oldotta meg ezt a problémát?

#tápszer #tápszeradagolás #Tápszer szállítás
2021. máj. 31. 08:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Drága 11es én senkiről nem állítottam hogy szar anya ellentétben veled. De tudod mindenki magából indul ki....
2021. máj. 31. 13:22
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
De hát a tápszereket 2 féle képpen árulják. Dobozban, vagy zacskóban. Mindettőben megfelelően tárolható. 3-as gondolom a saját zacskójára gondolt, amiben eredetileg van. Így teljesen jogos a válasza.
2021. máj. 31. 13:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én bunkó se voltam mégis le lettem pontozva bár őszintén megmondom engem is meglepett a kérdés és, hogy mi ebben olyan kivitelezhetetlen...igyekeztem normális választ adni de mégsem jött össze. Talán az volt a baj, hogy azt nem írtam bele, hogy a tápszer adagoló kanalat is viszem magammal. #5 voltam
2021. máj. 31. 13:47
 14/20 A kérdező kommentje:
Nekünk dobozos tápszerünk van szóval ez nem opció. Én 1 szóval sem mondtam hogy nem jogos a válasza.
2021. máj. 31. 13:48
 15/20 A kérdező kommentje:
Én nem tudom hogy kipontozott le téged kedves 5ös. Ugyanis én a hasznos válasz opcióval pontoztalak. Csatolnék róla neked szívesen képernyő felvételt is ha lehetseges lenne.
2021. máj. 31. 13:51
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
Akkor nem tudod berakni a táskádba a dobozt? Ne legyél már ennyire életképtelen.
2021. máj. 31. 14:15
 17/20 anonim ***** válasza:
64%
Te nem vagy normális. Szóra se vagy érdemes. Akkor old meg egyedül, ha semmi nem tetszik.
2021. máj. 31. 14:35
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
Moncsicsi azért a gyerekeddel majd ne legyél ilyen agresszív
2021. máj. 31. 14:50
 19/20 anonim ***** válasza:
64%
Érdekes a 19-es megtudná oldani a tápszer gondot, de nyílván ő az élteképtelen, nem te. Értem..
2021. máj. 31. 15:15
 20/20 anonim ***** válasza:
78%
Én mindig rakok forralt vizet a cumisüvegekbe, vannak kis beföttes üvegeink, abba kimérem a port és ha kell, akkor belerakom a cumisüvegbe, összerázom és kész. Amúgy meg lehet kapni kész tápszert is 200ml-es kiszerelésben :)
2021. jún. 1. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!