Tápszeres baba etetését hogy lehet megoldani egy egész napos kiránduláskor?
Előre kikevert tápszert már láttam, csak nem tudom hol lehet kapni.
Azért kérdezem most, mert nyáron sok felé megyünk és jelenleg semmi szükség arra, hogy előkészüljek, de biztos, hogy lesz rá szükség majd és már most agyalok rajta.
Mert a nyári melegben lövésem sincs, hogy hogyan oldom meg. Köszönöm a válaszokat.
Amúgy a Hortobágyra megyünk majd és a kocsit le fogjuk rakni.
Előre kevertröl nemnem hallottam,de nyáron nem is élnék azzal a lehetőséggel .
Termoszba forralt viz,vinni hidegvizet,tápszert,üveget és frissen csinálni.
Mi vettünk autós melegítőt, 5-6ezer volt,de semmit nem ér. Azt írják 10perc alatt melegít,de semmi kb. Bár még az új autóba nem néztem,lehet a réginek volt már rossz a szivar gyújtó,mer volt ,hogy a telefon aksit is lehúzta.
Pont én is kutakodtam, hátha van olyan aksis melegítő termosz amit nem kell autóba kötni és erdőben is lehet melegíteni.
Mert bennem van a kétely, mi van ha elhűl mire kellene? :D
Létezik olyan Philips Avent-es termosz ami ÁLLÍTÓLAG 6 órán át tartja a meleget és palackot lehet melegíteni vele áram nélkül ugye.
De mivel elég drága, valószínű én is a termoszos megoldást használnám és javasolnám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!