Tápszerváltás megoldaná a probémám?
6-7 hónapig volt hasfájós a lányom, ezért mi a normál tápszer után Milupa Komfortot kaptunk (kifejezetten hasfájós babáknak való). Ez valamit enyhített a dolgon, de nem oldotta meg a problémát. Később amikor még mindig nagyon sírós volt, akkor allergia-gyanú miatt Milupa Peptit írtak fel neki. Ettől is picit jobb lett, de ez sem oldotta meg a dolgot.
Tehát azt gondolom, hogy ha valóban hasfájásról van szó (és nincs más gond), akkor semelyik tápszer nem fogja megoldani a helyzetet (sőt az anyatej sem - 4 hónapig csak anyatejes volt az akkor is üvöltő lányom).
Csak az idő múlása enyhített.
De ha extrán sírós, akkor azért vidd el egy kivizsgálásra, nehogy valami más álljon a háttérben.
Igen,csak az a baj,hogy a kezdetektől kezdve rágom a fülüket doktornőnek is meg a védönőnek is hogy nagyon sírós nem lehet vele sehova elmenni nem tud tőle pihenni a család,de azt mondta szó szerint: BÜFIZTESSEM RENDESEN!
Szóvel szomorú vagyok,hogy nem kapok tanácsot sem..
ugyan így voltunk mi is,ráadásul most ment szülni a gyerek dokink tehát helyettes volt ő az Infacolt nyomatta mit ne mondjak még jobban üvöltött a fiam,de nem akart másik tápit írni mondván jó az ami van.2 hét múlva már csak ordított egész nap szegény kicsim,ráadásul már zöldet kakilt,az arca vörös a szemei lilák voltak én meg vele együtt bőgtem!
De a lényeg jött egy új doki aki jogosnak tartotta a tápszer váltást+ajánlott HOMEOS cuccokat azóta nem sírós a kicsim!!
Chamommilla 15Ch
VIBURKOL ez kúp
homeós mind kettő tehát nincs mellék hatás,nem szivodik fel és ami fontos hogy használ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!