Milyen gondot okozhat a tápszerváltás?
Kisfiam 6 hónapos 1 hónapja kap tápszert.A HA tápszerrel kezdtük,2 napja a sima tápszert kapja.A patikában nem volt ugyanis HA a patikus és a védőnő azt mondta nyugodtan adjam neki a simát,én mégsem vagyok nyugodt.
Nem fullad nincs nehézlégzése se kiütése.Tegnap a széklete híg volt ,de csak egyszer.Bár kapott őszibarackot és a fogacskái is gőzerővel dolgoznak,de nem akarok mindent a fogzásra fogni.
Ha tudnátok nekem segíteni,hogy mire figyeljek vagy mi változhat esetleg...előre is köszönöm egy aggódó anyuka.
Nem kell túlaggódni a dolgot, nyugodj meg! :) Azért írnak fel alapvetően HA-s tápszert az orvosok, hogy az esetleges problémákat megelőzzék. (Kisfiam pl. másfél hónapos koráig kapott HA-sat, utána nem fogadta el, így kénytelen voltam simára váltani, semmi baja nem lett az égegyadta világon.)
A leggyakrabban emésztőrendszeri panaszokat okozhat egyébként (hasmenést főleg), és kiütéseket.
Ne parázz, ha gond lenne, már észrevetted volna.
Mi is HA-sal kezdtük aztán írattam simát, mert a doktornő szerint ha nincs tejérzékeny a családban akkor lehet, és addigra kiderült az is, hogy nem PKU-s a lányom.
Jobban szereti a simát, mert finomabb, a HA-st már nem enné meg.
Ma tölti a 6 hónapot, ha ez elfogy akkor másmilyet fog kapni, ami állítólag banános izű, azt meg imádja, úgyhogy emiatt nem aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!