Tápszerváltás? Mást vagy ugyanazt?
Figyelt kérdés
Kislányom 5 és fél hónapos.Humana Ha 1-et eszik.Nem lakik jól vele.Humana 2-est 6 hós kortól lehet adni?ti,hogy csináltátok?Ugyanazt a fajtát adtátok csak a 2-est vagy mást?2010. máj. 25. 21:40
1/3 anonim válasza:
Igen, a Humana 2-es tápszert 6 hós kortól lehet adni. A 10 hós kislányom csecsemőkorában Humana HA1-es tápszert kapott pótlásnak. Amikor betöltötte a 6. hónapot kipróbáltam a Milupa Milumil HA 2-es tápszert, azóta is azt adom neki. Nekünk muszáj a HA mellett maradnunk, mert allergiagyanúsak vagyunk.
2/3 anonim válasza:
Én ugyanazt a márkát adtam neki, csak a 2-est. Nem rögtön váltottam, hanem fokozatosan. Először csak estére kapott 2-est, pár napig, a többi kajára egyest, aztán minden 2-ikra, végül, amikor elfogyott az 1-es, áttértünk teljesen a 2-esre.
3/3 anonim válasza:
Elkezdheted adni neki fokozatosan már most. Vagy úgy ahogy az előttem szóló írta, vagy pedig úgy hogy minden tápis étkezésnél először 1 kanál 2-eset raksz, 1-2 nap mulva 2 kanállal, és így tovább, 2 hét alatt így át is lehet állni a 2-es tápszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!