Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek mit csináljak most?

Szerintetek mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Lassan 3 eves kislányomnak ejjelre még kell pelus.

Erre most elaludt hirtelen jatek kozben pelenka nelkul kb 9kor. Szerintetek be fog pisilni? Nemtudom most mit csinaljak. Folyamat nézem nem e pisilt be..

2021. máj. 29. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Tegyél alá valami vízhatlant, aztán feküdj le te is aludni
2021. máj. 29. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
A vízhatlan lepedő életmentő. A saját ágyunkon is mindig van egy a rendes alatt, megmentett már pár "balesettől"
2021. máj. 29. 22:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs olyanom. :( de fogok venni egyet.
2021. máj. 29. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Álmában is ráhúzhatod a pelust,az enyém ilyenre fel se ébred ha rendesen bealszik.De amúgy,ha általában üres a pelus, simán szerencsetek is lehet és nem lesz baleset reggelig.
2021. máj. 29. 23:56
 5/7 Dagadozó Agy válasza:
Na mi lett? Ugye nem pisilt le semmi fontosat?
2021. máj. 30. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Rendelj a Lindalime-ról leszoktató nacit. Ez ilyen kis gumis derekú szoknyácska, középen össze tudod pattentolni. Egyébként nálunk is van gumilepedő is mert még előfordul baleset (3 éves a fiam).
2021. máj. 30. 14:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszi az érdeklődést :)

Alig aludtam ejjel folyamat neztem.

Reggelre picit nedves volt a ruhaja úgyhogy gondolom, hajnalban valamikor picit befolyott neki.

Probaltam ra adni a pelust, de o az a fajta aki nem szereti ha almaban mozgatjak es almaban is képes ellenkezni.

De ahhoz képest, hogy azt hittem Balaton lesz az agybol nem volt vészes a vegeredmeny :D

A lepedot mindenkepp meglesem, es veszek!! Jol fog még jönni.. koszi a válaszokat 😘

2021. máj. 30. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!