Ír valaki blog-ot itt gyerkőcös anyukák? Mire jó és hogyan "kell" blogot készíteni?
Én írtam, néha még most is írok egy-egy bejegyzést, ha fontosabb dolog történik velünk. Kezdetben nyitott volt, aztán rájöttem, hogy másra nem tartozik az életünk, mert nem kirakat. (És ezzel együtt már én sem olvastam más blogokat, mert nem akartam folyton összehasonlítgatni a mi életünket máséval.)
Mivel babanaplót nem vezettem, ide beírtam, ami éppen aktuális és nekünk fontos volt. Aztán egyszer ki is nyomtattam az egészet, és beragasztottam egy albumba, mert én ilyen kis maradi vagyok, hogy jobban szeretek egy füzetet lapozgatni, mint a képernyőt nézegetni.
Ha gondolod vágj bele, később talán a gyerekeink is szívesen olvasgatják majd. (nekem blogspot van)
Igen, a babám miatt gondolkodom rajta és a 2. válaszolóval egyetértek abban, hogy szerintem sem tartozok másra. Viszont ezek szerint bárki elolvashatja ezt?
Amúgy én is jobban szeretek lapozgatva, kézzel fogható dolgokat olvasgatni, nézegetni :)
A fényképekből is mindig hívatok elő az albumba, pedig a gépen van egy rakással :)
én is elkezdtem párszor, az elején kézzel írt naplóm volt, a babáról, fényképekkel, mindennel, szép macis...bla bla... aztán mentem a netre naplót írni, de most arra sincs időm... majd egyszer.
ha nem kifejezett blogot akarsz, aminek te választod a nevét... vagy mi, akkor pl a hoxán tudsz naplót, babanaplót vezetni és ott zárttá is teheted, így senki nem tudja elolvasni.
A 2. vagyok.
Zárttá is teheted a blogot, ill. meghívóval olvashatja más is, pl rokonok.
Úgy látszik, kicsit hasonlítunk, én is mindig előhívatom a legjobb képeket (van belőlük szép számmal:), így sokkal jobban tetszenek, mint a gépen.
Nem vagyok gyerkőcös, de egyszer rátévedtem egy blogra, ahol anyuka számolt be gyerekeiről. Nagyon tetszett az oldal, annak ellenére, hogy nem ismertem a személyt/személyeket.
Az anyuka nem minden nap írt, de heti többször jelentkezett és írt néhány sort, hogy mi történt az elmúlt napban, amíg nem jelentkezett, meg esetleg fel tett egy-egy képet. Nem írt hosszan, mert valószínű senki nem olvasta volna el.
Szerintem arra (is) jó, hogy a távoli rokonok is értesüljenek a gyerek mindennapjáról, a családról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!