Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg duci a lányom?

Tényleg duci a lányom?

Figyelt kérdés
2 éves múlt kedden a lányom. 90 cm magas és 15,5 kiló. Eszik csokit, de nem állandóan. Szerencsére az étvágyával sincs gond.
2021. máj. 17. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

2 éves státuszon a fiam 86 cm és 12 kg nem sovány pont jó.

6 os valami nem stimmel a védőnővel, a nagy fiam nagy növésű volt 103 cm és 13 kg volt 3 évesen és nem volt sovány, azért 15 kg az nem normál.

Bölcsiben sok gyereket láttam és mértem 3 évesen 13-14 kg az átlag gyerek.

2021. máj. 17. 21:26
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
az én lányom 110cm és 17kg
2021. máj. 17. 21:40
 13/14 anonim ***** válasza:
42%
#11 , nem tudom hány cm a Tesom fia, de ezt mondták neki. S szó mi szó, tényleg nagyon vékony. Bár a nővérem is extra sovány, férje sem kerek, szóval valszeg ezért is vékonyka .:) genetika
2021. máj. 17. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:
33%

Figyelj erre komolyan oda kellene figyelni, a kislány érdekében!

Én túlhordott baba voltam, nagy súllyal születtem így sokáig nem is igazán gyarapodtam. Kisgyerekként is jó volt a súlyom, viszont olyan 6 évesen elkezdtem hízni, 8 éves koromra 42 kg voltam, 9évesen 60! EHhez meg kis alacsony 150-155cm...

Olyan lúdtalpam lett, hogy még így felnőttként (és amúgy utána vékony tiniként) sem tudtam kezelni, felejtős a sok gyaloglás talpbetét nélkül, a csinos cípők is mert széles a lábfejem a lúdtalp miatt. Az alapvetően hosszra 37-38as lábamra sokszor 40es cipő kell a szélessége miatt.

Régebben komoly térdfájdalmakat is okozott ez sportolásnál.

Ha annó nem hagyják, hogy meghízzak, nem lennének ilyen problémáim.

Te vagy az édesanya, neked kell gondoskodnod a kislány egészségéről, mert most alakul ki a kis izomzata, ízűletrendszere. Egy életre szenvedhet ha most valami elromlik.

2021. máj. 18. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.