Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha duci a fiam akkor fogjam...

Ha duci a fiam akkor fogjam diétára?

Figyelt kérdés
Ha egy kisfiúnak nagy a hasa és hurkás is, és a combjai is nagyok és az alkata akadályozza a mozgásban akkor fogjam diétára??(súrlódnak a combjai és ha magasabbra akarja felemelni a térdét akkor beleütközik a hasába)

2014. szept. 5. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mégis miket eszik? Mennyi idős?

Valószínű nem diétáztatni kellene, hanem normális ételt adni neki, ha eddig nem tetted.

2014. szept. 5. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

de cuki gombóc lehet :)

én tuti vennék egy trambulint (ebben csak az a szívatós, hogy senki nem csináltatja rendszeresen a kicsivel, én viszont de, minden alkalommal növelve az időt)

beíratnám úszásra ahol min. van heti egy alkalom.

és persze cukrosakat abszolut mellőzni, napi 5 étkezése meglegyen(gondolom megvan, csak írtam a biztonság kedvéért), vacsorára könnyű kaja, vagy kevés nehéz kaja

2014. szept. 5. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Úristen...

El ne kezdd magadtól a diétáztatást, mert nekem úgy tűnik, semmit nem tudsz az egészséges táplálkozásról. Menj el háziorvoshoz vagy dietetikushoz, h állítson össze neki étrendet.

2014. szept. 5. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

jajj hát te írtad, hogy chipset kap uzsira meg heti 4x kap nasit? :)

amit leírtál étrend, elég egészségtelen, nem kell diétáztatni, elég lenne ha egészségesen táplálnád. mondjuk reggelire ne cukros tejbepapit adj, uszira chipset colával, vacsira meg szendvicset hanem gyümölcsöt, friss zöldségeket, salit, sülthúst, stb.

nem akkor szereted a gyerekedet ha minden vacakkal megtömöd, hanem ha vigyázol az egészségére!!!

2014. szept. 5. 21:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Én nem írtam más kérdést.
2014. szept. 5. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szóval miket eszik? Hányszor egy nap?
2014. szept. 5. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges étkezésre kéne fogni, nem árt, ha egy szakember gyerek dietetikus tanácsát is kikéred, mert itt bizonyára komolya súlyproblémák vannak. Hány éves, hány centi, hány kg? Miket eszik?
2014. szept. 5. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:

a 3-as vagyok

A család többi tagja is kövér? Miket esztek? Csak mert az úgy nem fog menni, h a gyerek kap majd uzsonnára egy almát és korpakekszet, anyu-apu meg ott tolja befelé mellette a kakaóscsigát, csipszet öntettel, tábla csokikat. Az egész család étrendjét át kell alakítani, ami még jól is jön, mert ahol kövér a gyerek, ott általában a szülők is azok, kevés kivétel van.

2014. szept. 6. 16:29
 9/9 anonim válasza:
Hihi
2015. máj. 20. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!