Anyukák! Nektek tud beszélni a 3 éves gyereketek folyékonyan? Szobatiszta?
Igazad van, tényleg nem számít.
Csak éppen a kisfiúk fejlődése másabb egy picivel, mint a kislányoké.
Fiamnál 3 évesen mindkettőre igen volt a válasz. De ő valami űrlény amúgy, én kisfiút ennyit beszélni nem hallottam korábban, 1 éves kora óta többet szövegel mint 3 lány együttvéve, 5 éves lesz júniusban, de ez nem változott. Ami tudom hogy nagyon jó, meg tényleg brutális szókincse van, olvasni is tud már... de néha már zsong a fejünk a férjemmel, és amikor alszik a fiatalúr, csak hallgatjuk a csendet hátradőlve 😃 Szobatiszta 2,5 és 3 éves kora között lett kb. félúton. A pisi már ment bilibe 2,5 évesen, a kakira várni kellett, viszont azzal a lendülettel éjszakára is szobatiszta lett. És nagyon hamar lecserélte a bilit wc-szűkítőre.
Van egy 11 hónapos húga, nála még nem tudom, hogy fog alakulni, de már előre félek, hogy fél év múlva lehet szóhoz sem fogok jutni... 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!