Akik masodik gyereket vallalnak azert teszik hogy az elsot lefoglalja/jatszon vele, hogy ne a szuloknek kelljen?
20!
"“Nah jön a tesó... legalább megneveli xy-kát.. úgyis olyan elkényeztetett”
Igaza volt. Mondjuk kell egy icipici értelem hozza, hogy felfogd, pontosan mit mondott ezzel, de látom ah hiányzik.
Amúgy külföldön normális a 6 hetes szülési a szabadság után visszamenni dolgozni. Ha meg Magyarorszagon el, nyilván nem gyári operátorként ment vissza
Nekünk 3,5 év van a gyerekek között, tudatosan. Előbb egyszerűen nem akartunk még babát, a lányunk 2,5 éves korában kezdtük azt érezni, hogy szeretnénk újra babázni, jó lenne még egy gyerek. 2-3 hónapig még emésztettük a gondolatot, aztán belevágtunk és jött is rögtön a kisfiunk.
Hát én nem számítottam nagy összeborulásra, mert kicsit több a korkülönbség, ráadásul ellenkező neműek. Eleinte azért ez adott egy kis könnyebbséget, mert a nagy valamennyire már önálló volt, tudott pl. egyedül pisilni, értette a helyzezet, tolerálta, hogy most szoptatok, nem tudok jönni azonnal. Elejétől értett mindent, örömmel várta a testvérét, nem is volt féltékeny rá. Most a kicsi 2 év 3 hónapos, a nagy 6 éves lesz, és pár hónapja szuperül elvannak együtt. De tényleg, rengeteget játszanak ketten, ezzel engem leptek meg a legjobban. De ehhez kell, hogy a lányomnak olyan a természete, amilyen, szereti a kicsiket és szívesen játszik velük, nem idegesíti, hogy nem tud még annyit, mint ő, mint ahogy egy korábbi válaszoló írta.
Szóval nálunk jól jött ki, de nem igazán ez volt a cél, nem is számítottam erre igazából.
21
Persze
De nem napi 10 órában...
És nem másra bízza amikor már elcseszte..
....és igen, nyilván én is rontok el dolgokat..de legalább próbálkozom..
Ő saját elmondás alapján amiatt kell gyerek
Mert ez elvárás
Férj meg, mert “milyen már, ha nincs”
Számomra döbbenet..
Làtszik, hogy életszemléletünk más, meg is szakítottam a kapcsolatot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!