Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5-6 éves fiú gyermekednek...

5-6 éves fiú gyermekednek milyen játékai vannak és kb. mennyi?

Figyelt kérdés
Óvodás korú gyerekednek milyen játékai vannak otthon, amit használ is? Mennyire jellemző még rá, hogy játszik? Egyedül, testvérrel esetleg szülővel? Mi a kedvenc elfoglaltsága?
2021. ápr. 13. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezekkel játszik: legó, geomag, társasok, gyurma, edények, állatok (plüss), kirakók, hangszerek, jelmezek.

Szóval elég sok mindent használ, akár egyedül is. A legjobban egyértelműen a legot szereti.

Pl az autóival, szerszámkészletével nem játszik sosem.

Nagyon sok játékunk van, mindig kapunk ajándékba, szülinapokra, ünnepekre.

2021. ápr. 13. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

5 éves lesz, fiú : egyedül is elvan ezekkel, de szokott invitálni azért :duplo lego és lego classic, kisautoival a városos játszó szőnyegen, mezőgazdasági gépekkel a farmos szőnyegen( a szőnyeget én készítettem), újabban érdeklik az állatok uh most kapott műanyag állatokat azokkal szerepjátékozik, akadálypályát épít mindenből, ha főzök akkor a konyhájában pakolgat, ha apja szerel akkor szerszámok kerülnek elő. Kint: homokozó vagy a fantáziavilágában elvan, kitalál valamit és eljatszik, dumál közben

Félig közös, elég ha ott ülök: gyurma, festés rajzolás.

Közös : olvasás, vagy informativ könyvek lapozgatása, fekete Péter kártya, egy két társas, matricazas, kreativkodni szoktunk, neki valo feladatfuzetek(pontösszekötő stb), bírkózás, bujocska

Ritka: puzzle, memoria

2021. ápr. 13. 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Rengeteg játékunk van, sokat kaptunk ismerősöktől, plusz ajándékba, éa hát mi is veszünk neki. Számszerűsíteni tényleg nem tudom, nagyon sok. Mondok párat, ami most nagy kedvenc:

Pop it: ez tiktokon lett népszerű, kis szilikon golyókat kell benyomkodni, oviba látta másoknál és hát neki is kellett. Hihetetlen, de csomó ideig el van vele.

Kosárlabda:Ez medencés és fürdőkádas játék, a palánkba kell beledobni a labdát, ügyes benne, szereti is.

Karckép: Ez egy szuper játék, még én is imádom :D

Tűzoltós társasjáték:ezt együtt szoktuk játszani

Kártyajátékok

rajztábla

Hirtelen ennyi, ezek kb napi szinten előkerülnek. Nagyon szeret játszani, főleg velünk, de egyedül is jól elvan.

2021. ápr. 14. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!