5-6 éves fiú gyermekednek milyen játékai vannak és kb. mennyi?
Ezekkel játszik: legó, geomag, társasok, gyurma, edények, állatok (plüss), kirakók, hangszerek, jelmezek.
Szóval elég sok mindent használ, akár egyedül is. A legjobban egyértelműen a legot szereti.
Pl az autóival, szerszámkészletével nem játszik sosem.
Nagyon sok játékunk van, mindig kapunk ajándékba, szülinapokra, ünnepekre.
5 éves lesz, fiú : egyedül is elvan ezekkel, de szokott invitálni azért :duplo lego és lego classic, kisautoival a városos játszó szőnyegen, mezőgazdasági gépekkel a farmos szőnyegen( a szőnyeget én készítettem), újabban érdeklik az állatok uh most kapott műanyag állatokat azokkal szerepjátékozik, akadálypályát épít mindenből, ha főzök akkor a konyhájában pakolgat, ha apja szerel akkor szerszámok kerülnek elő. Kint: homokozó vagy a fantáziavilágában elvan, kitalál valamit és eljatszik, dumál közben
Félig közös, elég ha ott ülök: gyurma, festés rajzolás.
Közös : olvasás, vagy informativ könyvek lapozgatása, fekete Péter kártya, egy két társas, matricazas, kreativkodni szoktunk, neki valo feladatfuzetek(pontösszekötő stb), bírkózás, bujocska
Ritka: puzzle, memoria
Rengeteg játékunk van, sokat kaptunk ismerősöktől, plusz ajándékba, éa hát mi is veszünk neki. Számszerűsíteni tényleg nem tudom, nagyon sok. Mondok párat, ami most nagy kedvenc:
Pop it: ez tiktokon lett népszerű, kis szilikon golyókat kell benyomkodni, oviba látta másoknál és hát neki is kellett. Hihetetlen, de csomó ideig el van vele.
Kosárlabda:Ez medencés és fürdőkádas játék, a palánkba kell beledobni a labdát, ügyes benne, szereti is.
Karckép: Ez egy szuper játék, még én is imádom :D
Tűzoltós társasjáték:ezt együtt szoktuk játszani
Kártyajátékok
rajztábla
Hirtelen ennyi, ezek kb napi szinten előkerülnek. Nagyon szeret játszani, főleg velünk, de egyedül is jól elvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!