Normális ha egy kisgyereknek a pusztítás okozza a legnagyobb örömet?
Figyelt kérdés
A saját játékait folyton földhöz veri, bármi ami a kezébe kerül azt úgy teszi tönkre ahogy tudja. Rettentő jóízűen röhög ha bontjuk a falat pl, verjük le a vakolatot, ha a fa ág letörik és hasonlók ennél jobban semmi nem tudja szórakoztatni, de tényleg semmi. Az állatokat is ütni tépni szereti a legjobban. Engem ez őszintén megrémít. 17 hónapos.2021. ápr. 9. 16:35
1/16 anonim válasza:
17 honaposan még oké, nagyon pici, mindig mondd el neki, hogy nem szabad bántani az állatokat, növényeket, az természetes, hogy tetszik neki ahogy bontják a falat, a lányom 3 éves koráig biztosan szétrúgta a felépített tornyokat, utána már nem.
3/16 A kérdező kommentje:
Meg is indokolnád esetleg?
2021. ápr. 9. 17:36
4/16 anonim válasza:
Azt, hogy miért nem normális? Érzed te is, nem? Az még oké, hogy kockákból épít-rombol, ezt szerintem minden gyerek csinálja, és ebből tanulnak is De gondolom, mikor üti az állatokat, elmondtad már neki többször is, hogy nem szabad mert fáj neki, mégis, ennek ellenére csinálja.
5/16 anonim válasza:
Ennyi idősnél még bőven normális.Egyenlőre még csak azt látja hogy valami az ő hatására,ráhatására eldőlt, pld kockavár.A játékok dobálása,csapkodása is volt nálunk is, nyilván minden alkalommal elvettük amit csapkodott, leszokott róla.Lányom olyanokat nevetett ennyi idősen azon hogy kapálok, hogy még a könnye is kicsordult, hogy mért a mai napig se tudom.Az állatok tiszteletét is csak akkor tanulja meg, ha arra van tanítva.Nálunk pld soha nem bántotta a macskát, pedig lett volna rá alkalma, de egész kicsi kora óta azt látja, hogy szeretettel bánunk vele és neki is így tanítottuk.
6/16 anonim válasza:
A kisebbik imádja az állatainkat. 2 és fél évesen folyamatosan lehúzta a wc-t és jókat röhögött, kiderült, hogy bedobta a cicánkat és ő zuhanyzott. Most már nem szekálja, de amíg picik, oda kell rájuk figyelni,ert nem mindig érzik a határokat.
7/16 anonim válasza:
Marhára nem normális. Az ilyenekből lesznek pszichopaták, állatkínzók meg gyilkosok.
8/16 anonim válasza:
Ilyen idős korban szerintem normális.
9/16 anonim válasza:
Mikor a fiam kezdte bántani a kutyánkat, kB. 2x ordítottam rá hogy nem bántjuk. Utána soha többet nem merte. Ezt csírájában folytottam én el. Nem magyarázom ezt el 5 milliószor. Ez az egy amit nem bírok, ha egy állatot bántanak. Na ő nem fogja. Valamit kéne az ilyen gyerekkel kezdeni, mert érzed te is, hogy nem normális ez a fajta viselkedés. Amúgy nyilván a kockákat szeretik ledonteni, meg ledobni az evőeszközt.. stb. De hogy egy gyerek csak ezt élvezze 17 honaposan...
10/16 anonim válasza:
Aki azt irta, ez nem normalis, valoszinu nincs is gyereke.
Ennyi idősen meg nem tudjak, hogy mi a hatar. Mondjuk az állatok bantasat en sem engednem. Bar attol is függ az milyen szintű. Az en másfél evesem utogette a cicat, de nem erosen, hogy fajjon neki (nyilvan egy baba nem is ut erosen) es mindig raszoltam, hogy nem szabad, finoman, simizd a cicat. Allandoan nevetett, ha rászóltam. Egy ido utan mar nem csinalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!