Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Új kapcsolatból gyermek. Mire...

Új kapcsolatból gyermek. Mire szamíthatok a lányomnál? Részletek lent.

Figyelt kérdés
1.5 éve költöztünk el az édesapjától. Hosszú évekig éltünk lelki terrorban, legalábbis én folyamatosan kaptam a megaláztatást, lenézést, kiabálást, amelyet a gyerek is kénytelen volt vegighallgatni. Eloszor a gyerek miatt, majd a piszkos anyagiak miatt maradtam. Végül sikerült elköltözni.Augusztus óta lakik itt az új párom, akivel mondhatni jo a kapcsolata a kislányomnak(6.5 éves). Viszont ugye 5 évig az apukajaval éltünk és akármilyen is volt szereti őt. (De már megvéd, ha apja csúnyán szól hozzám) kiderült, hogy babát várok. Lányom elsőre örült a hírnek, de azért félek mi lesz hogy lesz. Volt valaki hasonló elethelyzetben. Mi hogy alakult.
2021. ápr. 2. 21:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nem kamuzni jöttem fel, mint ahogy nem is kötök bele másokba, mint egyesek
2021. ápr. 9. 14:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia. A mi helyzetünk is hasonló, bár mi a kislányom apukájaval több, mint 5 éve külön vagyunk. 6 és a lányom és 1 éve jött az életünkbe a mostani párom. Nagyon nehezen indult a kettejük kapcsolata. A lányom elzárkozott, de mostanra elválaszthatatlanok. A páromat említi mindig előre, persze szereti az apját is, de mivel a párom neveli, ő van velünk mindennap így vele szorosabb kapcsolata alakult ki. Tervezzük a kistesót és erről a lányom is tud. Eleinte kicsit elzárkozott a téma elől, felmerült benne, hogy ha lesz pici öt jobban fogjuk szeretni meg ilyenek. De mi mindig elmondjuk neki, hogy ez nem így lesz. Őt is ugyan úgy fogjuk mindketten szeretni, és hogy mennyit fog majd segíteni, ha lesz pici mennyit fogunk majd játszani stb. Azóta nagyon sokat emlegeti, nagyon várja hogy kistesoja szülessen :)

Beszélgessetek ti is sokat róla, biztosítsd róla hogy ugyan olyan fontos ember marad ő is az életetekben, hogy milyen jó lesz majd ha megszületik a kis tesó. :)

Gratulálok a babához, remélem nekünk is hamarosan megadatik, hogy megszülessen a kis tesó 🥰😊

2021. ápr. 15. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!