Új kapcsolatból gyermek. Mire szamíthatok a lányomnál? Részletek lent.

Rajtad áll elsősorban, hogy milyen lesz. Én a félárva nagytesó voltam, bár majdnem 10 évesen "kaptam" a kistesót, akinek nagyon örültem. Nevelőfater addig volt jófej, míg el nem vette anyámat, aztán mikor a saját kölke (bocsi, már csak így tudom emlegetni) megszületett, onnantól aztán teljesen vége volt. Kb. házi cselédnek voltam jó, másnak nem. Anyám nem állt mellém, nekem sosem lehetett igazam. Mai napig nem jött rendbe a kapcsolatunk, bár nevelőfater tavaly meghalt, azóta kicsit többet tudunk beszélgetni. Tesómmal viszont teljesen pocsék lett a kapcsolat, jó eséllyel már soha nem is jön rendbe.
Szóval anyám rendesen elszúrta, rengeteg tüske maradt (és fog is maradni) bennem. És már nem vagyok fiatal, elmúltam 50.
SOHA ne hanayagold el az elsőszülöttedet!

Tudom, hogy elsietett. Nem is volt betervezve egyébként.
De elvetetni, mivel makk egészséges a magzat, eszembe se jutott

Sok jóra ne számíts. A nagyok ilyenkor mindig elhanyagolva és kirekesztve érzik magukat.
A kicsinek nyilván több figyelemre van szüksége, főleg az első években, így a nagy joggal érzi, hogy elhanyagolják, hogy anyának már új családja van és ő már felesleges.
Tehetsz ez ellen, de nehéz lesz.

"De elvetetni, mivel makk egészséges a magzat, eszembe se jutott"
Aha....Igaz, az orvostudomány ott még nem tart, hogy a terhesség alatt ezt bártan ki lehessen jelenteni, de mindegy, kivanom, hogy így legyen.

"Voltam olyan szűrő teszten, amely már manapság minden rendellenességet kimutat."
Mese habbal. Nem létezik ilyen "szűrő teszt". De kamuzz még, biztos jól esik. Beszélgetés vége, szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!