Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Persely, zsebpénz, pénzkezelés...

Persely, zsebpénz, pénzkezelés, gyűjtés. Hány éves kortól kezdtétek, és pénzt mire kapott?

Figyelt kérdés

Fiam 5 éves lesz. Szereti a legókat és eddig ünnepekre kapott. Viszont van még több kisebb, nem túl drágára igénye, amit igazából meg is kaphatna, de arra gondoltunk, mi lenne ha gyűjtene rá, és persze kiegészítenénk, de megvehetné.

Boltba sokszor jön velem, penztarnál kérem hogy segítsen fizetni, addig se lóg ki a kapun. Már kerdezgeti, hogy ez az sok pénz e, megvehetjük e.

Csak nem tudom mire kaphatna zsebpézt, amit gyűjthet. Milyen gyakran. Hogy mégse legyen egy végeláthatatlan gyűjtés. Húsvét után már nem lesz ünnep kb karácsonyig. Egy nevnap. Szóval közben azért kaphatna legot.

Ti hogy kezdtétek el a pénz beosztást megtanítani?

2021. márc. 26. 13:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
32%
Azt szeretném, hogy ha már olyan nagyfiú/nagylány hogy tudja nyomogatni a pirosat, ahhoz is legyen az, hogy hozzám hasonlóan elmondja a véleményét
2021. márc. 28. 20:57
 12/12 Michael The Siren ***** válasza:
Én kissrác koromban gyujtottem, Barbie babara :)
szept. 28. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!