Mennyire biztonsagos a babat allvanyos kadban furdetni?
Azt gondolom, hogy az tud megítélni egy helyzetet, aki ott van és látja, a tárgyak viszonyát egymáshoz, ismeri a gyereket stb.
Megjegyzem, ha egy helyiségben vagy vele a fürdőszobában, akkor is ugyanúgy megcsúszhat, bár nem tudom, hogy hogy képzeled el, hogy ül a műanyag fürdőkádban, hogy csúszik meg, de biztos lehet. Vagy ott állsz mellette es fogod?
Nálunk itt 10 hóbapos kora óta mászik a lépcsőn a gyerek, egyedül közlekedik mar reg rajta, lemegy valamiért felhozza stb.
Egyetlen egyszer esett nagyot a lépcsőn, egy hónapja, amikor konkrétan együtt indultunk le és akkor próbált páros lábbal leugrálni. Konkrétan mellőlem kezdett leesni, masfél meter magas lépcsősor, álltam és néztem, ahogy pattog lefelé, aztán fejjel előre földet ér.
Akkor is lehet baj ha ott vagy. Én innen ahol a picivel vagyok a másik szobában, telibe látom a nyitott ajtón a kádban. Látom, ha feláll azonnal. De nem állt fel, mert megtanulta, hogy nem szabad. Másrészt ha elcsúszik, sem esik nagyot, de erre nem volt példa eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!