Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nemnsok ez a fogyás?

Nemnsok ez a fogyás?

Figyelt kérdés
Kislányom 3 éves. Múlt héten kedden belázasodott péntekig tartott. Taknyos is volt. Elvittem pénteken délelőtt orvoshoz csináltak neki labort. Vizelet vér és feherje a vérbe is láttak egy kis gyulladást. Tehát a megfázás és egy húgyuti fertőzés. Kapott antibiotikumot ami már lejárt egy napja vagy is nem kell tovább szedni mivel a vizelet jó volt a kúra után. De viszont egy kiló lement. Nem volt hasmenése. Nem sok ennyi fogyás? Beszéltem a védőnővel holnap viszem ő is megméri a súlyát.

#Gyerek#fogyás#
2021. márc. 18. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudjuk hány kiló. De egyébként normál súlyú gyereknél egyáltalán nem sok, már 3 éves, nem kisbaba, nem kellene folyton méregetned és mindennel a rendelőbe szaladgálni covid idején.
2021. márc. 18. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:
15 kg volt most 14 102cm. Ha nem vittem volna dokihoz nem derül ki a húgyuti fertőzés sem. Nem csupán szórakozásból vittem. A súlyát azért mértem mert látványosan fogyott.
2021. márc. 18. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hugyutira gondoltam, hanem a minimális fogyásra, de amúgy te tudod, nálunk nem is fogadnának ezzel.
2021. márc. 18. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:

1 kg?

Ez még abból is kijönne, ha először ivás, evés után, pisi és kaki előtt mérted volna meg, másodszorra meg éhesen, szomjasan, pisi és kaki után...

2021. márc. 19. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!