Hogy magyaráztátok el, hogy hogy lesz a kisbaba?
3 éves lányom kérdezősködött nálam,hogy hogy kerül be az anyuka hasába a kisbaba.Eddig a házasságot és a gyereket összekötötte.Vagyis,aki menyasszony volt,az utána nemsokára terhes lett.Most viszont a magyarázatot kéri,hogy mégis hogy lesz terhes.
Ti hogy magyaráztátok el az ilyen korú gyereketeknek ezt a dolgot?
Anyu és Apu nagyon szereti egymást és este össze szoktak nagyon-nagyon szorosan bújni és akkor az Angyalok gyorsan észrevétlenül hoznak a mama hasába 1 millimétres kisbabát ami 9 hónap múlva nő meg akkorára, hogy kijöhessen a hasából.
A gólya az olyan maradi, külömben is télen nincs is gólya.
Így nem mondasz neki mégsem akkora hülyeséget, és ha nagyobb lesz úgyis rájön.
ezt talaltam, persze valami korites kell hozza, de megkonnyiti a helyzeted, a veget en meg nem mutatnam meg neki
Tudja mitől döglik a légy:-)))
Nekem felállt a szőr a hátamon ettől a vakondos sztoritól, lányom tuti nem fogja látni, ha rajtam múlik...
Én is csak annyit mondanék-és fogok lassan most 26 hós lányomnak, hogy ha két ember nagyon szereti egymást, előbb utóbb lesz egy babájuk. De az első nagyon jól leírta:)
Sziasztok! nálunk a sehány éves kislány jött be. ez egy képeskönyv, anno nekem is ezzel magyarázott az anyukám, ujra kiadták most is lehet kapni, szerintem az aranyos.
nekem így magyarázták régen: hogy először Anyu meg Apu nagyon vágyik egy kisbabára és persze ők nagyon szeretik egymást. Imádkoznak Istenkéhez egy kisbabáért és ha meghallgatja őket, akkor Anyu pocakjába rakja a kisbabát. Először még picike, porszemnyi, aztán növekszik és amikor elég nagy, akkor kijön a pocakból.
Ha belegondolunk ebben semmi hazugság nincs. De ehhez az kell, hogy valamilyen szinten hitre neveld őt. Ha nem, akkor is részben igaz a magyarázat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!